Kao iz časopisa

Domaća manekenka pokazala škotski dom svog partnera, svi se dive otmjenom interijeru

Anita Dujić (Foto: John Pavlish) Anita Dujić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić (Foto: John Pavlish) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: PR) Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Bojan Zibar) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) +2 Anita Dujić (Foto: Instagram) Galerija

Anita Dujić blagdane provodi u Škotskoj, a na Instagramu je objavila fotografiju iz doma svojeg partnera Duncana Broadfoota u Glasgowu.

Manekenka i dizajnerica nakita Anita Dujić blagdane provodi u rodnoj zemlji svojeg partnera Duncana Broadfoota.

Pogledaj i ovo Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Čestitamo! Anita Dujić postala majka, kćeri nadjenula zanimljivo ime i sretnu vijest objavila na Instagramu

S njihovom kćerkicom Lily iz Zagreba su otputovali u Glasgow, a Anita se na svojem Instagramu pohvalila Duncanovim škotskim domom.

Objavila je fotografiju na kojoj se vidi dio raskošnog interijera uređenog u viktorijanskom stilu kojim je izazvala divljenje svojih pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝔸𝕟𝕚𝕥𝕒 • 𝔻𝕦𝕛𝕚𝕔 (@anita__dujic)

"Predivno"; "Izgleda kao iz časopisa", pisali su joj u komentarima ispod fotke, a Anita je dijelove luksuznog doma svog partnera pokazala i u svojim storyjima.

Tamo je objavila fotografiju zaposlenog Duncana za starinskim radnim stolom, a dok se hvalila toplim papučama, pokazala je i šareni tepih.

Anita i Duncan u sretnoj su vezi već tri godine, a kćerkicu Lily dobili su u siječnju 2019. godine.

Manekenka je nedavno na svojem Instagramu progovorila o toksičnoj vezi koju je imala prije Duncana i svojim iskrenim statusom, koji možete pročitati na poveznici, dirnula mnoge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene