nova ljubav

Manekenka nakon razvoda ljubi Hercega!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nedavno je potvrdila razvod od scenografa Ivana Veljače, a brzo je pronašla i novu ljubav.

Anita Dujić i Ivan Veljača rastaju se nakon godine dana braka

Pogledaj i ovo Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Stisnule godine 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

Manekenka Anita Dujić razvela se od Ivana Veljače nakon sedam zajedničkih godina, od čega su bili u braku godinu dana. Brat poznatije Jelene Veljače i brak poznate domaće manekenke nije potrajao, no zato lijepa Anita ljubi drugoga.

Story je uhvatio novi par na otvorenju novog IN mjesta u Zagrebu - u preuređenoj Gradskoj kavani u centru Zagreba. Novi par nije komentirao navode o njihovoj vezi, no snimljene fotografije govore više od riječi.

Da svaki trenutak žele provesti zajedno pokazuje i činjenica da su proveli zajednički vikend na moru, a često ih se može vidjesti u zajedničkom shoppingu.

Anita se tek rastala, no zgodnog glumca Ivana Hercega povezivalo se s mnogim poznatim domaćim damama. Bio je u kratkoj vezi s Ecijom Ivušić, ali i s Tatjanom Jurić. Sada izgleda imamo novi par koji će sigurno biti pod budnim okom javnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene