Wow!

Domaća manekenka pokazala neviđene fotke bajkovitog vjenčanja u Škotskoj, prizori su sve očarali: "I dalje nešto najljepše što vidjeh"

Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: John Pavlish) Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: PR) Anita Dujić (Foto: Instagram) +9 Anita Dujić (Foto: Instagram) Galerija

Anita Dujić i Duncan Broadfoot proslavili su prvu godišnjicu vjenčanja, a ona je na društvenim mrežama podijelila i neke dosad neviđene fotografije.

Manekenka i poduzetnica Anita Dujić na svom je profilu na Instagramu obilježila prvu godišnjicu braka s Duncanom Broadfootom i to dosad neviđenim fotografijama s vjenčanja i romantičnom objavom.

Pogledaj i ovo Anita Dujić (Foto: Instagram) U 5. mjesecu Jedna od najljepših Hrvatica doista je prelijepa trudnica

"Bila je to najizazovnija i najbolja godina istovremeno. Jako sam sretna što dijelim ovo putovanje s tobom. Sretna ti godišnjica, ljubavi", napisala je Anita uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Broadfoot (@anita__dujic)

"Predivno čestitam godišnjicu, slatkići", "Neka ljubav cvjeta", "I dalje nesto najljepše što vidjeh. Sjećam se prošle godine u moru one tuge ova objava vaša me baš razveselila i razvedrila dan. Sretnu vam godišnjicu braka želim i neka svaka nadolazeća bude još sretnija!", napisali su joj u komentarima.

Za svoj najljepši dan Anita je bila odabrala romantičnu čipkastu haljinu dugih rukava i odgovorajuće cipele na petu, kosu je nosila raspuštenu, a Duncan je nosio tradicionalni škotski kilt.

Anita i Duncan u sretnoj su vezi posljednje četiri godine, a kao kruna njihove ljubavi na svijet je 2019. godine stigla kćer Lily.

Anita je bila u braku s Ivanom Veljačom s kojim se razvela nakon što su zajedno proveli dvije godine, a prije veze s Duncanom ljubila je glumca Ivana Hercega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene