Nakon romantičnih šetnji do oltara uz obalu mora ili sudbonosnog da u romantičnom dvorcu, na red su došla posve drugačija vjenčanja.


Ako ste mislili da će vas dočekati mračni disko prostor, prevarili ste se, jer za prvo Hrvatsko klupsko vjenčanje, ovaj se klub pretvorio u mjesto iz bajke. Iako imena mladenaca ostavljamo u tajnosti, među gostima smo ugledali Anicu Kovač, koja se prisjetila svojeg svadbenog dana.

Vezani članci Mladenci na mukama Više umrlih, manje rođenih i znatno manje vjenčanja u 2020. Doznajte i koja su najpopularnija imena za djecu Slika nije dostupna Dugovječni ljubavni parovi: Od svadbe nakon četiri dana do druge šanse

Reakcije poznatih na branitelje i Anicu Kovač: 'Ona je uvijek bila svoja, to je žena sa stavom'

'Najdraže mi je kad sam jutro s frizurom i slajerom u ternirci otišla još od oca oprat auto - ljudi od pustog smijeha nisu jednostavno došli k sebi. Nažalost imali smo situaciju da je njemu dida umro dva dana prije pa vjenčanje kao slavlje i svadba nije bilo onoliko koliko bi moglo biti puno veselja jer u jednu ruku je jedno predivno slavlje uz obitelj i prijatelje', kaže Anica.

Tko zna, sretnom paru Kovač bliži se 20-a godišnjica, pa možda zavjete obnove upravo u ovakvom ambijentu. Nakon bajke na otvorenom, vrijeme je za party do jutarnjih sati. Kako to izgleda, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook