Jednostavno zrači

Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie blistala je u Rimu u ljubičastoj tunici i pokazala kako je nakon svih životnih nedaća koje su je zadesile proteklih godina jača no ikad.

Holivudska diva Angelina Jolie odvijek je plijenila pažnju medija svojim senzacionalnim fizičkim izgledom, vrsnom glumom, ali i burnim privatnim životom. Ova slavna 44-godišnjakinja već više od 20 godina puni članke tabloida turbulentnim vezama, aferama sa ženama i brakorazvodnim parnicama, a posljednje tri godine bile su posebno ispunjene nedaćama. 

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Naime, kada je njezinom braku s Bradom Pittom došao kraj u 2016., Angelina je prolazila kroz najteži period svog života. Iako se i prije udavala i razvodila, te je pretrpjela faze depresije, bolni raskid s Bradom s kojim je provela 12 godina dotukao ju je. Drastično je izgubila na težini, neprestano je bila tužna, a nedavno je priznala i kako je u tom periodu izgubila samu sebe. Životarila je iz dana u dan, a iako se i dalje pojavljivala na crvenim tepisima, njezin je izgled odavao da nešto s omiljenom glumicom nikako nije u redu. 

Nakon što su predali papire za razvod, Brad i Angelina privatno su i javno zaratili. Viđani su kako se prepiru u javnosti, a čak su uspjeli posvađati i svoju djecu. Skandali poput onoga kada su se Brad i Maddox, najstariji Angelinin sin, posvadili u avionu, obišli su svijet i definitivno potvrdili da obitelj Jolie-Pitt nikada neće biti ono što je nekoć bila.

Zbog stresa, Angelina se suočila i sa zdravstvenim problemima, a trebale su joj čak tri godine da ponovno pridobije svoju snagu i zablista kao nekada. 

Sada smo napokon dočekali da se svima omiljena glumica i seks simbol današnjice vrati u velikom stilu. Na ekskluzivnom eventu u Rimu Angelina se pojavila ljepša no ikad, u ljubičastoj lepršavoj tunici i crnim hlačama. 

Proteklih smo je godina viđali isključivo u crnini i vrećastim odjevnim kombinacijama koje su kamuflirale njezinu mršavost, no sada se ljepotica odvažila uskočiti u boje. Više ne izgleda ispijeno i umorno, a nježna ljubičasta nijansa savršeno joj je pristajala uz ten. Čini se kako za Angelinu počinje novo razdoblje u životu, nadajmo se sretnije. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene