Manje je više

Mjesecima ju nitko nigdje nije vidio, a sada se pojavila u besprijekorno ležernom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie snimljena je u javnosti prvi put nakon nekoliko mjeseci koje je provela u kućnoj karanteni.

Holivudska glumica Angelina Jolie mjesecima se nije pojavljivala u javnosti, no sada je konačno snimljena na ulicama Los Felizea u društvu 11-godišnje kćeri Vivienne s kojom se otputila u kupnju.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Angelina je na ulicu izašla sa zaštitnom maskom na licu i rukavicama na rukama te jednostavnoj bijeloj haljini i još jednom pokazala da kod nje izraz "manje je više" itekako vrijedi jer na fotografijama izgleda gotovo besprijekorno.

Bio je to njezin prvi izlazak iz kuće nakon nekoliko mjeseci, gdje je boravila u samoizolaciji i nakon glasina da su ona i njezin bivši suprug Brad Pitt u puno boljim odnosima nego su bili te da su se usredotočili na to da budu što bolji roditelji svojoj djeci, 18-godišnjem Maddoxu, 16-godišnjem Paxu, 15-godišnjoj Zahari i 14-godišnjim blizankama Vivienne i Knox. Tome svjedoči i činjenica da bivši supružnici žive u domovima koji su udaljeni svega pet minuta vožnje.

"Kao i većina roditelja, i ja se fokusiram na mirnoću, tako da moja djeca ne osjećaju moju anksioznost zbog svega što me brine. Ulažem svu svoju energiju u njih", izjavila je jednom od posljednjih intervjua za Harper's Bazaar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene