Angelina Jolie snimljena je u javnosti prvi put nakon nekoliko mjeseci koje je provela u kućnoj karanteni.

Galerija


Holivudska glumica Angelina Jolie mjesecima se nije pojavljivala u javnosti, no sada je konačno snimljena na ulicama Los Felizea u društvu 11-godišnje kćeri Vivienne s kojom se otputila u kupnju.

Vezani članci Angelina Jolie i kći Vivienne - 1 Angelina Jolie našla je načina kako skratiti vrijeme dok čeka sudsku odluku oko djece koju je dobila s Bradom Pittom Angelina Jolie i Brad Pitt Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

Angelina je na ulicu izašla sa zaštitnom maskom na licu i rukavicama na rukama te jednostavnoj bijeloj haljini i još jednom pokazala da kod nje izraz "manje je više" itekako vrijedi jer na fotografijama izgleda gotovo besprijekorno.

Bio je to njezin prvi izlazak iz kuće nakon nekoliko mjeseci, gdje je boravila u samoizolaciji i nakon glasina da su ona i njezin bivši suprug Brad Pitt u puno boljim odnosima nego su bili te da su se usredotočili na to da budu što bolji roditelji svojoj djeci, 18-godišnjem Maddoxu, 16-godišnjem Paxu, 15-godišnjoj Zahari i 14-godišnjim blizankama Vivienne i Knox. Tome svjedoči i činjenica da bivši supružnici žive u domovima koji su udaljeni svega pet minuta vožnje.

"Kao i većina roditelja, i ja se fokusiram na mirnoću, tako da moja djeca ne osjećaju moju anksioznost zbog svega što me brine. Ulažem svu svoju energiju u njih", izjavila je jednom od posljednjih intervjua za Harper's Bazaar.

Nives Ivanišević dirljivim se riječima oprašta od majke Vesne: "Hvala što si bila baš moja mama"