Dan za dame

Angelina Jolie uhvaćena u ležernom izlasku s kćerima, u šetnji su srele još jednu poznatu glumicu

Angelina Jolie Angelina Jolie Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Zahara Jolie - 2 Angelina Jolie s kćerima - 1 Angelina Jolie s kćerima - 2 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie i Salma Hayek - 2 Angelina Jolie i Salma Hayek - 1 Angelina Jolie i Zahara Jolie - 3 Angelina Jolie i Zahara Jolie - 1 Vivienne Jolie Pitt - 2 +14 Vivienne Jolie Pitt - 1 Galerija

Angelina Jolie trenutačno boravi u Rimu, a fotografi su je uhvatili u društvu posvojene kćerke Zahare i biološke kćeri Vivienne. Srele su i još jednu poznatu glumicu.

Jedna od najuspješnijih holivudskih glumica Angelina Jolie trenutačno boravi u Rimu, a u slobodnom danu uživala je sa svojim kćerima Zaharom i Vivienne.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) vrijeme brzo prolazi Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

Djevojke su zajedno prošetale gradom te posjetile tamošnju tržnicu i nekoliko trgovina, a Angelina je za šoping odabrala dugu haljinu bež boje koja je sakrivala njezinu mršavu figuru. Biološka kći Angeline i Brada Pitta, 13-godišnja Vivienne, odjenula je traperice i majicu kratkih rukava, dok se njezina sestra, posvojena Zahara, odlučila na zelenkastu haljinu i visoke crne conversice.

Trojac je u obilasku Rima sreo i još jednu holivudsku zvijezdu, glumicu Salmu Hayek, koja u Rimu boravi zbog snimanja novog filma ''Without Blood''.

Angelina se u ovome projektu pojavljuje kao redateljica i trenutačno je fokusirana na ovakvu vrstu projekata umjesto glume.

''Počašćena sam što sam ovdje u Italiji kako bih snimila ovaj vrlo poseban film i što mi je Alessandro Baricco povjerio adaptaciju svoje knjige - s njezinom jedinstvenom poezijom i emocijama i načinom gledanja na rat i pitanja koja on otvara o onome što tražimo nakon traume ili gubitka ili nepravde'', rekla je Angelina prilikom dolaska na snimanje filma.

Podsjetimo, Angelina i Brad rastali su se prije šest godina, ali par još uvijek vodi pravnu bitku oko skrbništva nad svojom biološkom djecom.

''Vrlo mu je jasno da je Angie dala sve od sebe kako bi odgodila i zaustavila proces. Sve što on može učiniti je raditi sa svojim odvjetničkim timom i podnijeti papire dok odgovara na njezine tvrdnje. Mjesec za mjesecom prolazi s beskrajnim prepirkama između njihovih odvjetnika bez rješenja'', rekao je blizak izvor za Us Weekly.

Prošle godine počela su šuškanja kako je Angelina u vezi s mladim glazbenikom The Weekndom jer je dvojac viđen nekoliko puta na večeri i druženju, ali sumnje nisu nikada potvrđene, a par više nije viđen u javnosti.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 +29 50. rođendan Nine Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić slavi 50. rođendan! Pogledajte neobičnu haljinu koju je odabrala za svečanu proslavu, a i tko je sve među gostima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene