Angelina Jolie viđena je na večeri s The Weekndom u jednom od najpopularnijih restorana u Los Angelesu.

Galerija


Holivudska glumica Angelina Jolie, koja nosi i titulu jedne od najljepših, viđena je kako uživa u otmjenoj večeri u jednom od restorana u Los Angelesu i to u društvu popularnog pjevača The Weeknda.

Vezani članci Johnny Lee Miller i Angelina Jolie Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti? Jenny Shimizu (Foto: Getty) Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu

46-godišnja Angelina i 31-godišnji The Weeknd pravog imena Abel Tesfaxe, primijećni su kako napuštaju omiljeni restoran brojnih zvijezda Giorgio Baldi i to u vrlo prisnom raspoloženju, piše The Sun.

Ovo je iznenađenje za mnoge jer dosad se nije znalo da ih povezuje bilo kakvo prijateljstvo, a već kruže i glasine da između njih postoji i nešto više od toga, a poznato je tek da ju je on spomenuo u jednoj od svojih pjesama i uspoređivao ju sa svojom bivšom djevojkom Selenom Gomez.

Zanimljivo je i da Selenu još 2016. godine povezivali s Angelininim bivšim suprugom Bradom Pittom i to dok su još bili u braku, nakon čega je The Weeknd objavio pjesmu "Party Monster" u kojoj ih obje spominje i uspoređuje njihove usne.

Angelinu su nedavno povezivali s njezinim bivšim suprugom Johnnyjem Leejem Millerom jer je nekoliko puta snimljena kako ulazi i izlazi iz njegova stana i to sve dok brakorazvodna parnica s Bradom još uvijek nije službena završena. 

Legendarna ljepotica toliko se preobrazila lošim zahvatima da ostavlja u šoku svaki put kad je paparazzi uhvate u rijetkim izlascima

Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!