Nespojivi?

Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama!

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) +0 Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Galerija

Angelina Jolie viđena je na večeri s The Weekndom u jednom od najpopularnijih restorana u Los Angelesu.

Holivudska glumica Angelina Jolie, koja nosi i titulu jedne od najljepših, viđena je kako uživa u otmjenoj večeri u jednom od restorana u Los Angelesu i to u društvu popularnog pjevača The Weeknda.

Pogledaj i ovo Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Ljubavnica poznatih dama Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu

46-godišnja Angelina i 31-godišnji The Weeknd pravog imena Abel Tesfaxe, primijećni su kako napuštaju omiljeni restoran brojnih zvijezda Giorgio Baldi i to u vrlo prisnom raspoloženju, piše The Sun.

Ovo je iznenađenje za mnoge jer dosad se nije znalo da ih povezuje bilo kakvo prijateljstvo, a već kruže i glasine da između njih postoji i nešto više od toga, a poznato je tek da ju je on spomenuo u jednoj od svojih pjesama i uspoređivao ju sa svojom bivšom djevojkom Selenom Gomez.

Zanimljivo je i da Selenu još 2016. godine povezivali s Angelininim bivšim suprugom Bradom Pittom i to dok su još bili u braku, nakon čega je The Weeknd objavio pjesmu "Party Monster" u kojoj ih obje spominje i uspoređuje njihove usne.

Angelinu su nedavno povezivali s njezinim bivšim suprugom Johnnyjem Leejem Millerom jer je nekoliko puta snimljena kako ulazi i izlazi iz njegova stana i to sve dok brakorazvodna parnica s Bradom još uvijek nije službena završena. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Getty Images) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +4 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarna ljepotica toliko se preobrazila lošim zahvatima da ostavlja u šoku svaki put kad je paparazzi uhvate u rijetkim izlascima

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +10 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene