Samo se pojavila

Angelina Jolie iznenadila posjetitelje jednog kafića u Ukrajini, ušetala je ležerno u običnoj trenirci s punđom na glavi

Angelina Jolie Angelina Jolie Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 3 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 3 +1 Angelina Jolie - 2 Galerija

Angelina Jolie viđena je ukrajinskom gradu Lavovu u jednom kafiću gdje su je prepoznali mnogi obožavatelji kojima je mahnula i uputila pozdrav.

Angelina Jolie viđena je kako kupuje kavu u jednom ukrajinskom kafiću u gradu Lavov.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 je li pobjeda na eurosongu moguća? Hrvatska se popela na eurovizijskim kladionicama, ispred Baby Lasagne je samo Ukrajina!

Mnogi koji su je prepoznali ostali su iznenađeni prizorom jer ni najmanje nisu očekivali ovu oskarovku da uđe u ukrajinski kafić usred rata.

Na videozapisu koji je snimila jedna obožavateljica, a koji je podijelio Daily Mail, Angelina ulazi u kafić u sivoj trenirci i s laganom punđom na glavi, a ljudima koji su je prepoznali veselo je mahnula i uputila osmijeh.

''Ništa posebno. Samo sam otišla po kavu. Samo sam srela Angelinu Jolie'', napisala je obožavateljica u opisu videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Mnogi se pitaju što Angelina radi u Ukrajini, ali pretpostavlja se da je došla pomoći žrtvama rata koji neumorno traje već skoro dva mjeseca.

Jolie je poznata po svojem humanitarnom duhu pa je tako za svog života sudjelovala u više humanitarnih akcija u kojima je pomagala djeci, većinom u Africi, a da je slaba na djecu i da joj je želja stvarno pomoći pokazala je i postupkom posvojenja čak troje djece – dva sina Maddoxa i Paxa te kćeri Zahare.

Angelina nije prva američka slavna osoba koja je sletjela u Ukrajinu tijekom trenutnih sukoba.

Američki glumac Sean Penn susreo se s predsjednikom zemlje i nazočio vladinim press brifinzima u sklopu snimanja jednog dokumentarca.

Kad je Kijev bio pod napadom, Penn i njegov tim pješačili su kilometrima do poljske granice.

61-godišnji glumac rekao je da su i on i njegova filmska ekipa odlučili napustiti svoj automobil i krenuti pješice nakon što su vidjeli tisuće ukrajinskih stanovnika kako bježe za sigurnošću, a kolone se protežu kilometrima.

Penn je opisao kako su automobili bili puni žena i djece, a njihova jedina vrijednost je vozilo u kojem su putovali.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 +0 Ivana Knoll - 1 Celebrity Atraktivna Hrvatica koju prati više od pola milijuna ljudi oduševila Amerikance najmanjim mogućim vrućim hlačicama!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojka Borisa Beckera Lilian Djevojka Borisa Beckera Lilian Boris Becker s djevojkom Lilian - 3 Boris Becker s djevojkom Lilian - 2 +21 Boris Becker s djevojkom Lilian - 1 Celebrity Tko je žena koja uz Beckera stoji unatoč svemu? Govori pet jezika, a u zatvor ga je ispratila poljupcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene