Glumica Angelina Jolie objavila je status koji je podigao puno prašine.


Glumica Angelina Jolie našla se u središtu pozrnosti. U pitanju nije njezin mršavi izgled, niti ljubavni problemi s Brad Pittom nego njezina posvojena djeca. Status koji je objavila na svom Facebook profilu zajedno sa fotografijom na kojoj je i njezin usvojeni sin Maddox osvojio je oko 20.000 lajkova i  4.000 shareova.

'Umorna sam od ljudi koji govore kako nisam njegova majka. On možda nije moj biološki sin, ali je moj. Nemojte me označavati kao majku-usvajateljicu. Možda nemamo iste oči, nos ili usta, ali on je moj sin! Obitelj se ne temelji na DNA, već na ljubavi. Dijelite dalje ovaj status ako se slažete', napisala je ljuta Jolie.

14- godišnji Maddox posvojen je 2002. godine u Kambodži. Osim njega, Angelina i Brad Pitt posvojili su i Paxa Thiena te Zaharu Marley, a Shiloh Nouvel, blizanci Knox Leon i Vivienn Marchelin njihova su biološka djeca.

Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty)

Lijepa glumica i ambasadorica UN-a jednom prilikom u intervju za Daily Mail izjavila je kako osjeća veću povezanost s njezinom posvojenom djecom nego s biološkom. 'Pretpostavljate da ćete biti puno sličniji djeci s kojom ste genetski povezani, ali ja nisam. Možda s jednim od njih, ali na primjer jako sam nalik Maddoxu. Tako da genetska povezanost uopće nema veze s tim', izjavila je ranije glumica.