Kraljevski imidž

Godi joj solo život: Nikad elegantnija Jolie ukrala pažnju u Londonu, a što bi bilo da se susrela s Meghan Markle?

Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Galerija

Angelina Jolie blistala je jučer u Londonu u haljini modnog dvojca Ralph & Russo.

Holivudska glumica savršen je primjer žene koja procvjeta nakon lošeg ljubavnog odnosa.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Iako su od razvoda glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta prošle gotovo dvije godine, nijedno još uvijek nije spremno za ozbiljniju vezu te su se u potpunosti posvetili svoje šestero djece, kao i brojnim poslovnim obvezama.

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

43-godišnja oskarovka posebno plijeni pozornost gdje god se pojavi, a mnogi su posljednjih mjeseci primijetili kako je glumica procvjetala od razvoda koji se dogodio nakon 12 godina ljubavi koja je započela preljubom davne 2004. godine na setu filma "Gospodin i gospođa Smith". Podsjetimo, u to vrijeme Brad je još uvijek bio u braku s holivudskom miljenicom Jennifer Aniston. Ona je ubrzo nakon toga zatražila razvod, a ostalo je povijest.

A da joj solo život godi, Angelina je dokazala jučer u Londonu povodom obilježavanja 200. obljetnice reda svetog Mihaela i svetog Jurja, britanskog državnog viteškog odlikovanja koje je i ona primila od kraljice Elizabete II. 2014. godine. Obljetnica je održana u katedrali svetog Pavla, a čim je stupila u nju, Angelina je elegancijom i ljepotom ukrala svu pažnju.

Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Haljina poznatog modnog dvojca Ralph & Russo u boji leda bila je pun pogodak, a ne smijemo zanemariti niti zanimljive detalje koje je nosila: šeširić u identičnoj nijansi, rukavice, visoke salonke, elegantnu torbicu te zlatni broš kojim je ukrasila haljinu.

Glumica se ponovno odlučila i za jači make-up na očima koji njeguje već godinama na svim važnim događanjima, dok je kosu skupila u elegantnu punđu. Mnogi su se složili kako je ovo bilo jedno od najelegantnijih izdanja holivudske glumice koja je u prošlosti na crvene tepihe znala dolaziti u kožnim tajicama te majicama natopljenima krvlju.

Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Na ceremoniji nije bio nitko od poznatih članova britanske kraljevske obitelji, a bilo bi zanimljivo vidjeti što bi bilo da se pojavila i Angelinina bivša kolegica i nova modna ikona Meghan Markle, koja se udajom za princa Harryja morala odreći karijere.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene