privatni život

Angelina u novom intervjuu: 'Nikad nisam mislila da ću se zaljubiti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada je u pitanju njezin privatan život, Angelina Jolie prilično je zatvorena i ne otkriva previše detalja. No ipak se malo opustila i otkrila neke zanimljivosti u novom intervjuu za američki magazin Elle...

Kako njezin novi film 'Maleficent' osvaja svjetsku publiku, tako je i Angelina Jolie sve opuštenija. Našla se na naslovnici magazina Elle za koji je otkrila neke informacije iz privatnog života. Majka šestero djece pozirala je na crno bijelim fotografijama na kojima izgleda zanosno.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Angelina Jolie o vjenčanju s Bradom: 'Da, vjenčat ćemo se'

'Nikad nisam mislila da ću imati djecu, da ću se zaljubiti, nisam mislila da ću ikada upoznati pravu osobu. Izašla sam iz rastavljenog doma i nekako naučiš i prihvatiš da neke stvari u životu nisu bajka', rekla je 38-godišnja glumica koja danas ima veliku obitelj i muškarca koji je obožava i za kojega se uskoro i udaje.

Ona i Brad Pitt zaručili su se 2012. a kaže kako je njihov odnos evoluirao. 'Mi smo dvije individue i inspiriramo jedno drugo, mi smo jedno drugom izazov, nadopunjujemo se, prekrasno se izluđujemo', rekla je Jolie.

'Vrlo rano sam shvatila da ako ne živiš svoj život punim plućima, ako ne eksperimentiraš, ako se bojiš ili dvoumiš oko nečega... to nije za mene. Sve je to život, moramo biti iskreni prema sebi što god to bilo, makar to značilo i iskoračiti iz sigurnosti i tradicije', zaključuje slavna glumica koja je inspiracija mnogima – i zbog svojeg lika i dijela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene