Borba postaje žestoka

Angelina priprema najveći udarac na Brada Pitta, a protiv oca je već svjedočio i njihov najstariji sin

Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) angelina jolie 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie tvrdi da protiv Brada Pitta ima dokaze o obiteljskom zlostavljanju, a u brakorazvodnoj parnici je protiv oca svjedočio i njhov sin Maddox.

Angelina Jolie (45) spremna je iznijeti dokaze o obiteljskom zlostavljanju u svojoj brakorazvodnoj parnici protiv bivšeg supruga Brada Pitta (57), piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Protiv oca je već svjedočio i njihov najstariji sin, 19-godišnji Maddox koji je, kako doznaje britanski tabloid, iznio svoje nimalo laskavo mišljenje o glumcu, a želi se i odreći prezimena Pitt, što Angelina ne podržava.

"Maddox ne koristi prezime Pitt na dokumentima koje nisu legalni i inzistira samo na korištenju prezimena Jolie", otkrio je pouzdan izvor za Us Weekly.

Brad i Maddox su se 2016. godine navodno gadno posvađali i potukli što je za Angelinu bio prijelomni trenutak nakon kojeg je odlučila podnijeti papire za razvod.

Uz Madoxa, par zajedno ima još petoro djece - 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, za čije se skrbništvo trenutno bore na sudu.

Nedugo nakon što je pokrenut njihov razvod, doznalo se da su Brada istraživali FBI i socijalne službe u Los Angelesu zbog optužbi da je verbalno i fizički zlostavljao svoju djecu tijekom leta privatnim zrakoplovom, od kojih je na kraju ipak oslobođen.

"Angelina je u prošlosti iznijela sline optužbe protiv Brada koje su vlasti istraživale, ali nisu potvrđene. Ovo je najnoviji očajnički pokušaj da se pod svaku cijenu iznesu laži. Isti napadi ponavljaju se već četiri i pol godine i svatko tko tome želi stati na kraj, može očekivati da će mu se pokušati osporiti vjerodostojnost", kazao je izvor za Daily Mail.

Nakon incidenta 2016. godine Brada je socijalna služba oslobodila optužbi da je zlostavljao svoju djecu kada se potukao s Maddoxom u zrakoplovu.

U dokumentima koje se Angelina sprema pokazati, uz dokaze o obiteljskom nasilju, piše kako sud traži dopuštenje roditelja da se njihova najmlađa djeca Shiloh, Knox i Vivienne pozovu na svjedočenje.

U listopadu je brakorazvodna bitka naišla na još jednu prepreku nakon što je glumica prekinula suradnju s jednim od svojih skupih odvjetnica Priyom Sopori koja je napustila slučaj nakon što je podnijela obavijest o povlačenju zapisnika Vrhovnom sudu LA-a.

Promjena u njezinom odvjetničkom timu u ovoj kasnoj fazi procesa, signalizira Angelininu odlučnost da doista dobije ono što želi.

"Angelina se svim snagama bori da u ovom razvodu dobije što želi, a posebno je odlučna kada je riječ o njenoj djeci", potvrdio je izvor blizak glumici. "Svom odvjetničkom timu plaća cijelo bogatstvo, pa ako vjeruje da netko od njih treba otići, otpustit će ga bez očajavanja", dodao je.

To nije bio prvi put da Jolie otpustila nekoga iz svog pravničkog tima koji je angažirala tijekom petogodišnje sage s razvodom.

Još 2018. odvjetnica specijalizirana za razvode zvijezda, Laura Wasser prestala je raditi za glumicu kad je ona u pravnoj borbi bivšim postala, kako je rekla, previše otrovna i gadna.

Angelina je nedavno nakon dugo vremena dala veliki intervju za britanski Vogue u kojem je otvoreno progovorila o majčinstvu, ali i otvorila vrata svog raskošnog doma. Pritom je priznala da sebe ne doživljava kao tradicionalnu majku koja ostaje kod kuće sa svojom djecom i da joj mi mirno sjedenje nikada nije dobro išlo, te da joj sve šestero djece pomaže u majčinstvu.

Podsjetimo, Brad i Angelina zaljubili su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" dok je on još bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, koju je naposljetku i ostavio zbog fatalne Jolie. Vjenčali su se na imanju u Francuskoj 2014. godine nakon deset godina veze, a dvije godine kasnije pokrenuli su razvod. Shiloh i blizanci njihova su biološka djeca, dok je preostalo troje posvojeno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene