Angelina Jolie ponovno se vratila u glavni grad Bosne i Hercegovine.


Holivudska zvijezda Angelina Jolie u poslijepodnevnim je satima stigla u Sarajevo, pišu bosanski mediji.

Slavna glumica ponovno dolazi u Sarajevo!

Vezani članci Johnny Lee Miller i Angelina Jolie Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti? Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret

Jolie je u pratnji ministra vanjskih poslova Velike Britanije, Williama Haguea, sletjela na sarajevski aerodrom, a dobro raspoložena i nasmijana Angelina pozirala je s brojnim novinarima koji su je dočekali, piše Klix.ba.

Sutra bi trebala prisustvovati konferenciji na temu 'Prevencija seksualnog nasilja u sukobima- osnaživanje uloge sigurnosnih snaga u operacijama podrške mira', a trebala bi posjetiti i Srebrnicu.

Na konferenciji, koju zajednički organiziraju Ministarstvo obrane BiH i veleposlanstva Velike Britanije i Norveške u BiH, u petak će sudjelovati i hrvatska ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić te pomoćnica Glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju Kolinda Grabar-Kitarović.

Osim sudjelovanja na ovoj konferenciji ministrica Pusić održat će i niz bilateralnih sastanaka s bosanskohercegovačkim dužnosnicima, piše Hina.

Jolie je prijateljica BiH i počasna građanka Sarajeva, a aktivna je i na humantiranom području. Angelina poseban fokus stavlja na žene zlostavljane u ratu, a u studenom je dobila i počasnog Oscara za izvanredan trud i humanitarni rad s izbjeglicama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook