Angelina danas slavi

Angelina Jolie, sretan ti rođendan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica, Angelina Jolie, danas slavi 38. rođendan.

Prije točno 38 godina, na današnji dan - 4. lipnja, rodila se malena Angelina. Vjerojatno nitko tada nije pretpostavljao kako će ta malena beba izrasti u samouvjerenu, hrabru ženu, glumicu ovjenčanu Oscarom, majku šestero djece i svjetski poznatu humanitarku.

Pogledaj i ovo Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Potpalila glasine Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo"

>> Napokon otkriveno zašto se zaljubio u Angelinu!

Angelina se prije dva dana prvi put pojavila u javnosti nakon što je izvršila dvostruku mastektomiju, operativni zahvat kojim je uklonila obje dojke kako bi smanjila mogućnost obolijevanja od raka dojke.

Jolie je svoj postupak obznanila javnosti 14. svibnja ove godine i to u obliku kolumne u New York Timesu. Nakon tog čina postala je još veći uzor ženama diljem svijeta, a šuška se kako slavni par planira ubrzati i svoj odlazak pred oltar.
Jolie je zaručena za glumca Brada Pitta s kojim ima šestero djece - troje bioloških i troje posvojenih.

Osvojila je Oscara kao najbolja sporedna glumica 1999. godine za ulogu u filmu 'Girl, Interrupted'. Ostvarila je i redateljski debi filmom 'U zemlji krvi i meda' iz 2012. godine.

Angelinin trenutni projekt je nadolazeći Disneyjev film 'Maleficent' u kojem tumači ulogu istoimene vještice. Film u kina dolazi 2014. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene