Jolie o Bradu

'Moj suprug je toliko divan da uopće ne znam zašto je sa mnom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislili ste da već puno znate o Angelini Jolie? Sada se slavna glumica raspisala o svojoj obitelji i sebi na svojem službenom Instagram profilu.

Glumica i redateljica Angelina Jolie imala je nekoliko burnih mjeseci, no sada se potpuno oporavila nakon nekoliko operacija i vastektomije obje dojke kako bi umanjila mogućnost dobivanja raka dojke.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) vrijeme brzo prolazi Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

Slavna Jolie ne priča baš često o svojem privatnom životu, no sada se raspisala na svojem službenom Instagram profilu.

Sama kaže kako je sretna i zadovoljna životom koji vodi, te da ništa ne bi mijenjala. No ipak ističe kao se za sve 'lijepe i vrijedne stvari u životu morala jako potruditi, a najveća životna nagrada su joj njezina djeca koju odgaja zajedno sa suprugom Bradom Pittom'.

'Nekad mislim da je moj suprug toliko divan da uopće ne znam kako to da je sa mnom. Ne znam jesam li dovoljno dobra. No, ako ga činim sretnim, onda sam sve što sam uvijek željela biti. Osim što je divan partner , odličan je otac i kada bi trebala izdvojiti jednu osobu na cijelome svijetu kojoj se najviše divim to bi definitivno bio on', piše Jolie koja isto tako ističe ponos što je mama svojoj djeci.

>> Procurili sočni detalji s početka strastvene veze Brada i Angeline!

'Moja djeca su moje najveće blago, ne znam kako bi mi život izgledao da njih nema. Vjerujem neispunjeno. O tome se ne usudim čak niti razmišljati', piše Angelina koja se isto tako sjeća svojih dana prije Brada i djece.

'Što sam starija to više analiziram, tražim poveznice u životu i dublja značenja istoga. Kao tinejđerica bila sam poprilično uplašena i na neki način samodestruktivna. Osim toga imala sam na neki način iskrivljenu sliku svijeta. To je jednostavno tako', kaže danas slavna glumica.

'Iako mi je djetinjstvo bilo divno, bez daljnjeg, u jednom trenutku su se nad moje misli nadvili tamni oblaci. Ali život je takav, tamni oblaci dođu, ali u nekom trenutku i odu. Sretna sam jer sam ipak uspjela vratiti tu nevinost i ljepotu koju sam osjećala još kao djevojčica, a sve zasluge idu mojoj obitelji. U trenutku kada sam zasnovala vlastitu obitelj nestali su svi tamni oblaci u mom životu, a moja su mi djeca vratila taj neuništivi duh kojim se iznimno ponosim', piše Angelina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene