Ni paparazzi joj ne smetaju

Lijepa Angelina riješila se Bradova mrskog poklona i zaradila milijune, pa sada uživa na večerama s dragom joj osobom

Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie snimljena je u društvu Ellen Pompeo, a sudeći prema fotografijama, prijateljice su se sjajno provele.

Angelina Jolie izašla je na večeru u jedan od omiljenih talijanskih restorana u Los Angelesu, a uživala je u društvu drage kolegice i prijateljice Ellen Pompeo i djece, što nije promaknulo dežurnim paparazzima.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

45-godišnja Angelina kao i uvijek pojavila se u elegantnom izdanju u midi haljini s pojasom koji je naglasio njezin uski struk, ali najljepši na njoj bio je osmijeh koji nije skidala s lica pa mnogi njezini obožavatelji komentiraju da izgleda ljepše nego ikad.

Inače, to je njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon vijesti da je prodala vrijednu sliku Winstona Churchilla koju joj je poklonio bivši suprug Brad Pitt, i to za vrtoglavih 3,4 milijuna dolara.

Angelina je nedavno i nakon dugo vremena dala veliki intervju za britanski Vogue u kojem je otvoreno progovorila o majčinstvu, ali i otvorila vrata svog raskošnog doma. Pritom je priznala da sebe ne doživljava kao tradicionalnu majku koja ostaje kod kuće sa svojom djecom i da joj mi mirno sjedenje nikada nije dobro išlo, te da joj sve šestero djece pomaže u majčinstvu.

Glumica s bivšim partnerom i glumcem Bradom Pittom dijeli 19-godišnjeg sina Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, i zaključila je kako ju je njezina obitelj na neki način izliječila i pomogla joj nakon nekoliko teških godina koje su iza nje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Celebrity Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon smrti Zlatka Kranjčara, njezina je objava mnoge dirnula: "Od sveg vam srca fala"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene