Glumci moraju biti spremni na sve pa tako i na vatrene scene seksa, ali kada takvu scenu snimate s bračnim partnerom iz stvarnog života, stvari mogu postati malo čudne.


Angelina Jolie progovorila je o snimanju scena seksa u filmu 'By The Sea' sa svojim suprugom Bradom Pittom. Samo snimanje seksa može biti vrlo neugodno i stresno za glumce. Biti obnažen ispred mase ljudi koja na filmu radi nije ni najmanje ugodno, a još kad pred svima njima stojite goli sa svojim bračnim partnerom situacija se pretvara u krajnje čudnu.

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Angelina i Brad nisu bili izuzetak. Prema Angelini bila je to najčudnija stvar na svijetu, ali zanimljivo je to da zbog toga može kriviti samo samu sebe, jer je baš ona režirala film.

OVO JE TEŠKO I GLEDATI Brad i Angie u svađi

'I ranije sam snimala scene seksa, ali ovo je bilo nešto potpuno novo. Voljela bih da sve žene mogu doživjeti ovakvo iskustvo. Bilo je neobično biti gola u kadi i na tabletu gledati što se na setu događa, jer redateljica bi trebala biti ispred kamere, ali s obzirom na to da sam bila gola, to baš i nije bilo zgodno', otkrila je Jolie.

'Scene seksa su čudno, a još su čudnije kada ih snimate s nekim s kim se i u stvarnom životu seksate. Cijelo vrijeme smo razgovarali o tome kako je u stvari sve to jako apsurdno i pokušali sve okrenuti na šalu kako bi olakšali kako sebi, tako i filmskoj ekipi na setu', objasnila je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook