Angelina Jolie sprema se za premijeru novog filma koji izlazi u svibnju, a progovorila je i o reakcijama nakon mastektomije.


38-godišnja glumica Angelina Jolie prošle se godine podvrgnula dvostrukoj mestektomiji. Prisjetila se reakcija nakon zahvata.

Vezani članci Johnny Lee Miller i Angelina Jolie Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti? Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret

'Gdje god sam došla, prilazile su mi žene sa zdravstvenim problemima. Većina je imala rak dojke ili rak jajnika. Razgovarala sam s muškarcima o zdravlju njihovih kćeri i supruga. Sve to me je približilo ljudima koji dijele iste stvari, koji su izgubili svoje roditelje ili se brinu o svojoj djeci. Dirnula me potpora i ljubaznost toliko ljudi', poručila je u intervjuu za EW.

VIDEO Večer za pamćenje: Brad napokon dobio priznanje!

U svibnju se očekuje premijera filma 'Maleficient' u kojem glavnu ulogu ima Angelina Jolie. Glumica je za Entartainment Weekly ispričala kako je bilo pretvoriti se u zlicu. 'Namjera nije bila zabavljati se uz negativce' rekla je Jolie i dodala: 'Željeli smo otkriti što ljude pretvara u okrutne i agresivne. Što se točno događa?'

Angelina radi i na svom drugom filmu 'Unbroken', koji se temelji na istinitoj priči o junaštvu iz Drugog svjetskog rata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook