Iskrena glumica

Jolie progovorila o teškoj operaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie sprema se za premijeru novog filma koji izlazi u svibnju, a progovorila je i o reakcijama nakon mastektomije.

38-godišnja glumica Angelina Jolie prošle se godine podvrgnula dvostrukoj mestektomiji. Prisjetila se reakcija nakon zahvata.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

'Gdje god sam došla, prilazile su mi žene sa zdravstvenim problemima. Većina je imala rak dojke ili rak jajnika. Razgovarala sam s muškarcima o zdravlju njihovih kćeri i supruga. Sve to me je približilo ljudima koji dijele iste stvari, koji su izgubili svoje roditelje ili se brinu o svojoj djeci. Dirnula me potpora i ljubaznost toliko ljudi', poručila je u intervjuu za EW.

VIDEO Večer za pamćenje: Brad napokon dobio priznanje!

U svibnju se očekuje premijera filma 'Maleficient' u kojem glavnu ulogu ima Angelina Jolie. Glumica je za Entartainment Weekly ispričala kako je bilo pretvoriti se u zlicu. 'Namjera nije bila zabavljati se uz negativce' rekla je Jolie i dodala: 'Željeli smo otkriti što ljude pretvara u okrutne i agresivne. Što se točno događa?'

Angelina radi i na svom drugom filmu 'Unbroken', koji se temelji na istinitoj priči o junaštvu iz Drugog svjetskog rata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene