Jedna od najljepših

'I ja se poput mnogih borim sa samopouzdanjem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po mnogima najljepša žena na svijetu je upravo Angelina Jolie, no i ona se sama bori sa svojim problemima i pitanjima o samoj sebi.

Slavna glumica i humanitarka Angelina Jolie na svojem Instagram profilu dijeli svoja mišljenja i stavove, kao i probleme koji je muče.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Iako izvana izgleda čvrsta i hrabra, kaže kako i ona ima problema sa samopouzdanjem.

>> Angelina Jolie se raspisala na Instagramu o djeci, obitelji i Brad Pittu

'I ja se poput mnogih borim sa samopouzdanjem. To čovjek otkrije kada nađe malo vremena za sebe i kada dođe u određene godine. Mislim da sve žene u životu kad-tad prođu kroz period kada nisu zadovoljne brojnim stvarima oko sebe, od toga kako izgledamo do smjera u kojem se naš života odvija, no ključni je trenutak kada čovjek dođe do spoznaje da mora odbaciti sve brige i nedoumice i jednostavno živjeti', zaključila je Angelina na svojem Instagram profilu.

Prije tri mjeseca šokirala je javnost priznanjem da se povrgnula dvostrukoj mastektomiji nakon što je doznala da postoji velika šansa da oboli od raka dojke.

Uz sve probleme, ipak najveću podršku ima od svoje obitelji i partnera Brada Pitta. 'Shvatila sam da se sreća krije u nama samima. Jednostavno je. Na sreći moramo raditi, nju moramo zaslužiti svojim postupcima i njoj moramo tijekom cijelog života bezuvjetno težiti', poručila je slavna Angelina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene