Po mnogima najljepša žena na svijetu je upravo Angelina Jolie, no i ona se sama bori sa svojim problemima i pitanjima o samoj sebi.


Slavna glumica i humanitarka Angelina Jolie na svojem Instagram profilu dijeli svoja mišljenja i stavove, kao i probleme koji je muče.

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim Angelina Jolie Jolie je postala plavuša i odavno nije izgledala ovako dobro, a iza svega stoji nešto što će oduševiti njezine obožavatelje!

Iako izvana izgleda čvrsta i hrabra, kaže kako i ona ima problema sa samopouzdanjem.

>> Angelina Jolie se raspisala na Instagramu o djeci, obitelji i Brad Pittu

'I ja se poput mnogih borim sa samopouzdanjem. To čovjek otkrije kada nađe malo vremena za sebe i kada dođe u određene godine. Mislim da sve žene u životu kad-tad prođu kroz period kada nisu zadovoljne brojnim stvarima oko sebe, od toga kako izgledamo do smjera u kojem se naš života odvija, no ključni je trenutak kada čovjek dođe do spoznaje da mora odbaciti sve brige i nedoumice i jednostavno živjeti', zaključila je Angelina na svojem Instagram profilu.

Prije tri mjeseca šokirala je javnost priznanjem da se povrgnula dvostrukoj mastektomiji nakon što je doznala da postoji velika šansa da oboli od raka dojke.

Uz sve probleme, ipak najveću podršku ima od svoje obitelji i partnera Brada Pitta. 'Shvatila sam da se sreća krije u nama samima. Jednostavno je. Na sreći moramo raditi, nju moramo zaslužiti svojim postupcima i njoj moramo tijekom cijelog života bezuvjetno težiti', poručila je slavna Angelina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook