Ona je žena koja je uspjela osvojiti slavnog ljepotana!


Angelina Jolie i Brad Pitt prije nekoliko su mjeseci svoju vezu okrunili brakom. Nakon deset godina veze slavni je hollywoodski par rekao 'sudbonosno da' i tako je Angelina postala žena kojoj zavide brojne obožavateljice diljem svijeta.

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

Par zajedno ima šestero djece; Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne i Knox, a Angelina priznaje da je diva osjećaj biti supruga slavnog ljepotana Brada Pitta.

Nakon što je vjenčanje bilo gotovo, presvukli smo se i izašli van. Bio je tako jako sretan trenutak. Nije to bila neka velika promjena – bili smo sretni i sigurni da to želimo i stvarno je izvanredan osjećaj kad si tako siguran u nešto. To ti daje mir', rekla je 39-godišnja glumica.

Angelina Jolie danas planetarno poznata, u samim začecima svoje karijere nije se libila razgolićenih fotografija.

Angelina Jolie je prije ovog braka bila udana za glumca Jonnyja Lee Millera i Billyja Boba Thorntona. Brad je prije svoje sadašnje supruge bio u vezi s Jennifer Aniston koju je ostavio 2005. upravo zbog Angeline. Kemija između Angeline i Brada dogodila se na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' kada su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

'Oboje smo se osjećali toliko ispunjeno i povezano međusobno, ali i snašom djecom i to nam je potvrda da se nećemo razići, a brak je samo dodatna potvrda. To nam znači još dublju povezanost, ali i povezanost s našom djecom.', dodala je, piše Mirror.

'Osjećaj je zbilja drugačiji kada možeš reći 'moj suprug' ili 'moja supruga'. Stvara se neka toplina na neki drugačiji način i počneš malo drugačije gledati tu osobu', rekla je Angie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook