Osobna poruka

Angelina objavila od čega boluje: 'Ne mogu vjerovati, no takav je život'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dječje bolesti neki prebole prije, neki kasnije - no sada je došao red i na Angelinu Jolie.

Slavna američka glumica i redateljica Angelina Jolie objavila je u petak da je dobila vodene kozice i da zbog te dječje bolesti neće nazočiti događajima vezanima za premijeru svog drugog filma koji je režirala, drame "Unbroken" smještene u razdoblje Drugog svjetskog rata.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Pogledajte kako je izgledao prvi susret Angeline Jolie i Amy Pascal koja ju je nazvala 'netalntiranim derištem'

'Želim biti iskrena i reći vam da sljedećih nekoliko dana neću nazočiti događajima povezanima s filmom 'Unbroken', jer sam jučer otkrila da sam dobila vodene kozice. Stoga ću biti kod kuće, češat ću se, svi će mi nedostajati. Ne mogu vjerovati jer, no takav je život, to je to. Nadam se da će sve proći dobro', objavila je Jolie na YouTubeu.

"Unbroken", ratna drama o preživljavanju američkog vojnika u japanskom zarobljeništvu tijekom Drugog svjetskog rata, imat će svoju premijeru u američkim kinima u ponedjeljak. Riječ je o drugom redateljskom uratku Jolie nakon filma "U zemlji krvi i meda" koji se bavio ratom u BiH. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene