Negira anoreksiju

SPALA NA 35 KILOGRAMA? Angelina Jolie šokirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa glumica ponovno je zabrinula svoje fanove i obitelj zbog fizičkog izgleda.

Jedna od najljepših holivudskih glumica Angelina Jolie navodno se bori s poremećajem u prehrani. Pokazuju to i njene posljednje fotografije, koje stručnjaci komentiraju kao alarmantno zdravstveno stanje. Na fotografijama izgleda zabrinuto, oslabljelo i mršavije nego ikad prije.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie (Foto: Instagram) Posve novo ruho Transformacija slavne glumice ostavlja bez daha: Zanosnu Angelinu ovakvu još nismo vidjeli

Fotografirali su je paparazzi tijekom večere u Londonu s britanskim političarem Williamom Hagueom. Na fotografijama nosi sivu haljinu i široki sivi kardigan, a fizički izgled joj je vrlo zabrinjavajući.

U pomoć njenom zdravstvenom stanju pokušao je uskočiti i njezin otac Jon Voight, no kako govore izvori bliski njihovoj obitelji ona pomoć ignorira i odbija priznati stanje u kojem se trenutno nalazi.

'Da mogu pucnuti prstima, dobiti dodatne kilograme i ispuniti vaša očekivanja bila bih presretna' kazala je Jolie, koja već niz godina negira navode kako se bori s anoreksijom, no njeni fanovi i obitelj su sve više zabrinuti.

Ima li glumica obiteljskih problema ili se radi o poremećaju u prehrani zbog kojeg svakim danom izgleda sve lošije možemo samo nagađati. Stručnjaci prema fotografijama procjenjuju njenu težinu na svega 35 kilograma što ipak ukazuje na ozbiljne probleme s kojima se ova slavna glumica i UNHCR-ova ambasadorica dobre volje bori.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene