Angelina Jolie počela je izlaziti s drugim muškarcima nakon razvoda od Brada Pitta.

Galerija


Holivudska glumica, koja nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, 44-godišnja Angelina Jolie polako ali sigurno s vraća u svijet izlaženja i spojeva s drugim muškarcima, nakon što je prošla kroz težak razvod od glumca Brada Pitta.

Vezani članci Nicole Poturalski U minijaturnom bikiniju odlučila pokazati čemu to nije odolio ni najpoželjniji muškarac današnjice Angelina Jolie i Brad Pitt Čeka ih novo suđenje za mjesec dana, a svađa između Brada Pitta i Angeline Jolie potpuno je eskalirala

Štoviše, dosad je izašla na nekoliko spojeva, tvrdi jedan od njoj bliskih izvora za Us Weekly. I dok ona zapravo uživa u svojim samačkim danima, iz neobaveznih izlazaka zasad se nije rodilo ništa ozbiljnije.

"Nije prekrižila želju za upoznavanjem nekog novog ali to joj sada nije prioritet. Fokusira se na djecu, na posao i pokušava se srediti nakon gadnog razvoda", izjavio je anonimni izvor.

Angelina i Brad nisu zajedno od 2016. godine kada su se odlučili odvojiti zbog nepomirljivih razloga. Razvod još uvijek nije finaliziran, no nakon mukotrpnih pregovora uspjeli su dogovoriti detalje oko skrbništva nad njihovo šestero djece.

Unatoč tome što je zvijezda filma "Zlurada", koji trenutno igra u kinima diljem svijeta, spremna za nove izlaske to ne znači da je u dobrim odnosima s Bradom Pittom. Točnije, ljuta je na njega jer okrenuo živote djece naglavačke. Navodno se nikada nije htjela ni udati za njega i sada je sigurna kako se nikad više u životu neće udavati.

"Angelina je i dalje jako ljuta na Brada. Želi da snosi odgovornost jer je živote njihove djece okrenuo naglavačke", izjavio je isti izvor.

Angelina je u nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar otkrila kako bi voljela živjeti preko oceana ali to nije moguće jer mora živjeti gdje Brad želi za dobrobit djece.

Đorđe Balašević doživio infarkt, otkazao koncert u zadnji tren: "Život nekad napravi planove bez nas"