Kilogrami se samo tope.


Angelina Jolie već se prije našla na udaru medija zbog svog mršavog izgleda, no ovog puta zbilja je pretjerala. Čini se kako ju stres oko razvoda braka od Brad Pitta doslovno ''ždere''. Naime, mršava Angelina Jolie spala je na zastrašujućih 35 kilograma, piše Radar Online.

“Angelina se uopće ne drži dobro. Njezine ruke su postale čista kost i koža, izgledaju kao čačkalice. Stalno gubi na težini”, otkrio je izvor.

Angelina Jolie (Foto: Getty)
Njujorški internist Stuart Fischer izrazio je zabrinutost oko njezina zdravstvenog stanja. ''Došla je do točke gdje joj je zdravlje sada ugroženo'', kazao je. Nakon što je Jolie u rujnu podnjela zahtjev za razvod, slavna glumica je praktički prestala jesti, otkrio je blizak izvor.

Angelina Jolie (Foto: Getty)

“Strah me da će ona na kraju završiti u bolnici na infuziji”, izjavio je izvor blizak glumici. No, Angelina nije jedina koja ima problema s kilogramima. I Brad je zbog stresa navodno izgubio nekoliko kilograma, ali se zahvaljujući potpori bližnjih polako vraća na svoje staru kilažu i ponovno je uravnotežen.

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Getty)