Bolna tema

Angelina nakon 4 godine otkrila pravi razlog razvoda od Brada: "Neki su iskoristili to što sam šutjela"

Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Galerija

Angelina Jolie je odlučila otkrilti pravi razlog zašto se razvela od Brada Pitta u rijetkom intervjuu o toj temi.

Holivudska glumica Angelina Jolie progovorila je o braku i razvodu s Bradom Pittom, i otkrila koji je zapravo bio pravi razlog zbog kojeg se odlučila rastati od njega.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

45-godišnja zvijezda tako inače ne voli govoriti u javnosti o sebi i Bradu, njihovu odnosu i činjenici da su nekada bili jedan od najmoćnijih holivudskih parova, no u intervjuu za Vogue otkrila je dosad nepoznate detalje i priznala da je podnijela zahtjev za razvodom zbog dobrobiti njihove djece.

"Bila je to ispravna odluka. Nastavljam se fokusirati na njihovu dobrobit. Neki su iskoristili moju tišinu i djeca su vidjela laži o sebi u medijima, ali ja ih podsjećam da samo oni znaju pravu istinu o sebi", izjavila je za magazin.

Angelina je opisala svoju djecu kao šestero vrlo hrabrih i vrlo jakih mladih ljudi. Podsjećamo, prije nego je rodila danas 12-godišnju Shiloh i 11-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, posvojila je 18-godišnjeg Maddoxa, 16-godišnjeg Paxa i 15-godišnju Zaharu.

"Sa svojom posvojenom djecom ne mogu razgovarati o trudnoći s njima, ali s puno ljubavi im pričam kako sam ih pronašla i kako je trajalo moje putovanje do njih, i kakav je bio osjećaj pogledati ih prvi put u oči", izjavila je.

Angelina i Brad upoznali su se 2004. godine na snimanju filma "Mr. And Mrs. Smith", nakon čega je on napustio tadašnju suprugu Jennifer Aniston, a s Angelinom se vjenčao 2014. godine. Brak je potrajao do 2016. godina, nakon čega je počela ružna bitka oko skrbništva koja su vodili i putem medija.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow (Foto: profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Winnie Harlow (Foto: Instagram) +0 Winnie Harlow (Foto: Instagram) Celebrity Majušni top nije uspio obuzdati obline: Ljepotica neobičnog izgleda u izlasku s dečkom pokazala više nego je htjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene