Angelina Jolie pokušala je baš sve da spasi svoj brak s Bradom Pittom. No jedna njezina odluka koštala ju je pomirenja.


Razvod Angeline Jolie i Brada Pitta još uvijek privlači pozornost svjetskih medija. Iako su glavni akteri dosad rijetko govorili o svom bračnom brodolomu, godinu dana nakon što su svijetu obznanili da se razvode Angelina je otkrila i čime je pokušavala spasiti svoj odnos s Bradom.

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

Gostujući u jednom radijskom intervjuu, glumica je otkrila kako je još 2015. godine pokušala riješiti bračne razmirice. Nažalost, njezin potez pokazao se bezuspješnim. Naime, Angelina je došla na ideju da napiše scenarij i snimi dramu "By The Sea" u kojem su njih dvoje imali glavne uloge. Film prati priču o dvoje odraslih ljudi koji imaju problema u braku. "Mislila sam da je to bio dobar put da uspostavimo bolju komunikaciju. Ali to vrijeme je bilo jako teško za nas, nešto neobjašnjivo vezano za nas, što nam je stvaralo probleme. Bilo nam je teško zbog situacije koje se nastavila, a koja nema veze sa filmom", ispričala je Angelina u intervjuu koji je prenio People.

Priznala je i da je taj korak unio samo još veće nemire u njihov odnos koji je naposljetku završio razvodom. "Film nije uspio riješiti naše probleme, ali smo ipak nešto bolje komunicirali i rekli smo jedno dugom što smo trebali reći", otkrila je Jolie i zaključila kako je danas sretna što je film naposljetku i snimljen.