Već se tjednima šuška o navodnoj rastavi Brada Pitta i Angeline Jolie, a ove su fotografije samo dolile ulje na vatru.


Mediji već duže vremena nagađaju kako u braku planetarno popularnog para Angeline Jolie i Brada Pitta stvari nisu u baš najboljem redu. Najprije je izbio skandal kada su svjetski mediji objavili kako je Brad ljubovao s muškarcima, a sada se opet priča o tome da je ipak vara sa ženama.

Vezani članci Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Brad Pitt opet zajedno: Uhvatili ih fotografi, skupa nisu viđeni još od rujna 2016. Angelina Jolie i Charlize Theron (Foto: AFP) Tihi rat glumica: Angelina Jolie i Charlize Theron ne podnose se već godinama

Ulje na vatru su golišave fotografije snimljene na Kanarskim otocima koje su snimljene u pauzi snimanja filma 'Allied' u kojem glavne uloge imaju Marion Cotillard i Brad Pitt.

Pročitajte i ovu priču. Mladu pjevačicu Taylor Swift ostavio je njezin dečko Calvin Harris nakon 15. mjeseci veze.

Navodno se njih dvoje druže i izvan vremena određenog za snimanje pa je Angie ljubomorna, ako je vjerovati glasinama. Ipak, na spornoj slici se ne vidi Brad Pitt pa je lako moguće da je sve samo rezultat nagađanja tračerskih medija.

 

Marion Cotillard francuska je glumica koja se najviše proslavila ulogom Edith Piaf u biografskom filmu La vie en rose za koga je 2007. dobila Oscara. Osim toga, njezine značajne uloge su u seriji Taxi, ali i film Inception iz 2010. Od 2007. je u vezi s francuskim glumcem Guillaume Canetom, a par ima i sina.

Iako Brad vjerojatno ne vara Angie i Marion mu je samo kolegica sa seta, cijela je priča možda privukla pažnju jer su slično počeli i Brangelina. Za one koji slučajno ne znaju, Brad i Angie završili su zajedno za vrijeme snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' dok je on još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston. No, to nije bio samo flert jer su njih dvoje već 11 godina u vezi i 2 godine u braku.

Ako je vjerovati pisanju svjetskih medija onda bračna situacija jednog od najslavnijeg para nikako nije bajna, a priča se i o tome da je Brad jako zabrinut za Angelinino zdravstveno stanje jer je u kratkom roku jako smršavjela.

No, ima i onih koji misle da je sve samo prenapuhani trač i da je sve u redu. Kao i svaki par vjerojatno imaju problema i svađaju se, ali uvijek postoje dvije strane svake priče.