Angelina Jolie i Brad Pitt za dobrobit svoje djece proveli su tri sata zajedno u uredu odvjetnika u Los Angelesu. Prošli tjedan našli su se dva puta.

Galerija


Za dobrobit svoje djece Angelina Jolie i Brad Pitt prošli su se tjedan sastali kako bi izgladili detalje koji se tiču njihovih šestero djece.

Vezani članci Brad Pitt (Foto: Getty Images) O njegovim ljubavnim brodolomima sve znamo, a sad je progovorio o mračnoj tajni koje se srami Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Dvije godine nakon incidenta koji je zgrozio javnost: Sin Angie i Brada prekinuo šutnju o odnosu s ocem

Iako je nekad omiljeni slavni par susret želio sakriti od javnosti, na sastanku su ih uspjeli snimiti novinari portala Who.

Zajedno su proveli tri sata u uredu odvjetnika u Los Angelesu.

Par zajedno nije viđen od rujna 2016. godine kada je Angelina predala papire za rastavu, no izvor upoznat sa situacijom tvrdi da ovo nije prvi put da su se sastali, već su ih samo sada fotografi uspjeli uhvatiti.

Inače, glumci su u vezi bili sedam godina prije nego što su se odlučili vjenčati 2014. godine.

Zajedno imaju sina Maddoxa (17), Paxa (15), Knoxa (10) te kćeri Shiloh (12), Vivienne (10) i Zaharu (14).

Dok oni i dalje rješavaju detalje oko kraja njihova braka, s druge strane odlučili su poslovno surađivati pa će tako na tržište lansirati i novo vino.

Bivši par zajedno je uhvaćen samo nekoliko dana nakon što su se strani mediji raspisali o njegovoj navodnoj vezi s lijepom kolegicom Charlize Theron.

Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji"

Nekada je bila omiljena domaća manekenka, a onda je nestala: Evo kako lijepa Iva izgleda danas

Domaća pjevačica pokazala bujno poprsje i odgovorila na pitanje dušebrižnika: "Jednostavna ko kvantna fizika "

Dugo ju nismo vidjeli: Najpoznatija domaća plus size ljepotica zablistala na eventu u centru Zagreba