Angelina Jolie i Brad Pitt razmišljaju o širenju svoje obitelji, te bi voljeli posvojiti dijete iz Jordana ili Etiopije.


Slavni hollywoodski par Angelina Jolie i Brad Pitt žele posvojiti još jedno dijete, pišu strani mediji. Zaručeni par već ima šestero djece, od kojih su troje posvojeni (Maddox (12), Pax (10) i Zahara (9)), a troje njihova biološka djeca (Shiloh (7) te Knox i Vivienne (5).

Brad, jesi ljubomoran? Angelina Jolie ima novog mlađeg muškarca u životu!

Vezani članci Brad Pitt Dok je čitav svijet brujao o njegovoj skandal vezi, on je po pet sati dnevno sjedio na šminkanju zbog ove uloge Angelina Jolie i Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Mučni detalji razvoda, Angelina otkrila sinu istinu o posvojenju: "Otac te nikada nije htio"

'Angelina i Brad su proveli većinu svojih blagdana planirajući  širenje svoje obitelji', izjavio je izvor za Graziu, te dodao da su o tome razgovarali i s djecom koja su zbog toga jako uzbuđena.

Šuška se da par želi posvojiti dijete iz Jordana, ali je proces navodno pretežak pa su počeli razmišljati o Etiopiji jer bi voljeli imati još jedno dijete koje dijeli iste korijene kao i malena Zahara.

'Bilo bi idealno kada bi mogli usvojiti malu djevojčicu između dvije i tri godine', navodi izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook