Angelina Jolie i Brad Pitt postigli su zajednički dogovor.


Angelina Jolie i Brad Pitt postigli su zajednički dogovor oko rastave braka. Planetarno poznati glumci odlučili su kako će buduće detalje oko razvoda zadržati u potpunoj privatnosti pomoću privatnih sudaca te će zajedno raditi na ponovnom ujedinjenju svoje obitelji, naveli su glumci u zajedničkoj izjavi, piše The Guardian.

Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Getty)

''Obje stranke i njihovi zastupnici potpisali su ugovore kako bi očuvali prava na privatnost svoje djece i obitelji s obzirom na to da su svi sudski dokumenti strogo povjerljivi. Angažirali su privatne suce kako bi bili proveli sve potrebne zakonske odluke i pomogli u brzom rješavanju svih preostalih stvari. Roditelji su se složili da će djelovati kao ujedinjena fronta kako bi se oporavili i ponovno ujedinili", navedeno je u zajedničkoj izjavi.

Brad Pitt i Angelina Jolie (FOTO: Getty)

Ovo je prva takva zajdnička izjava Brada i Angeline nakon što je Jolie podnijela zahtjev za rastavu braka u rujnu prošle godine, a Brad u nekoliko navrata tražio da dokumenti ostanu privatni. Skrbništvo nad njihovom djecom bio je glavni problem u razvodu koji je privukao veliku pažnju medija.

Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Getty)

Iako su se glumci od tada nastojali držati dalje od očiju javnosti,  Pitt je htio pokazati da se drži dobro te se pojavio na dodjeli Zlatnog globusa. Njegovo je pojavljivanje iznenadilo jer nigdje nije bio najavljen njegov dolazak.