Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni hollywoodski par Angelina Jolie i Brad Pitt imaju nove planove za vjenčanje, a izgleda kako se neće vjenčati u dvorcu u Francuskoj. No, evo gdje možda i hoće...


Vjenčanje Angeline Jolie i Brada Pitta iščekivanije je i od rođenja kraljevske bebe, a izgleda kako je slavni par opet promijenio planove.

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Njihov je šokantan razvod obilježio cijelo desetljeće, a sada se opet rasplamsala stara ljubav?

Zadnjih nekoliko mjeseci njihovi životi vrtjeli su se oko Angelinie dvostruke mastektomije i odgoja šestero djece, a slavni par sada želi i malo mira za sebe.

>>  Angelina Jolie se raspisala na Instagramu o djeci, obitelji i Brad Pittu

Otkada su se zaručili, strani mediji su donosili vijesti o tome kako će se par vjenčati na svojem dvorcu u Francuskoj, no izgleda kako su promijenili planove. The Sun piše kako će se vjenčati na brodu 'Hebridean Princess' dok će ploviti na putu za Škotsku. Na vjenčanju će biti oko 50-tak najbližih, te bi omogućila slavnom paru totalnu privatnost.

Navodno je na ideju došao sam Madox , a ta će ih ideja koštati 450 tisuća dolara. Jolie će navodno nositi majčinu vjenčanicu koju je ona nosila kada se udala u 70-tima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook