Popularnu glumicu Angelinu Jolie čeka nagrada 'Humanitarian Honor' za njezin dobrotvorni rad.


Osim po brojnim filmskim ostvarenjima, Angelina Jolie poznata je javnosti i po svom dugogodišnjem humanitarnom radu. Lijepa glumica već dugi  niz godina nesebično pomaže ugroženim skupinama za što je čeka i priznanje Akademije filmskih umjetnosti.

>>Glumica je imala pune ruke posla - a gdje je tata Brad?

Vezani članci Sahar Tabar (Foto: Instagram) Iranska "zombi Angelina Jolie" uhićena zbog niza optužbi, između ostalog i - bogohuljenja Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Kako su samo narasli: Jolie na premijeru filma stigla s petero djece, jedino se najstariji sin nije pojavio

Naime, Akademija će u studenom na svečanoj ceremoniji uručiti počasne Oscare Angelini Jolie, Angeli Lansbury, Steveu Martinu i talijanskom kostimografu Pieru Tosiu. Angie je najmlađa od četvero dobitnika, a zlatni kipić je čeka za redateljski debi s filmom 'U zemlji krvi i meda'  kao i za njezin predani humanitarni rad.

'Jako smo uzbuđeni zbog ovogodišnje dodjele nagrada i veselimo se što ćemo zajedno proslaviti njihova izuzetna postignuća', izjavila je predsjednica Akademije Cheryl Boone Isacs.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook