Još samo dva puta

Konačan kraj se bliži – Jolie je ozbiljna i ne misli odustati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se čini aktivnija nego ikad prije, Angelina Jolie ozbiljno najavljuje potez koji će rastužiti njezine obožavatelje...

39-godišnja Angelina Jolie otvoreno je progovorila o svojoj karijeri za DuJour magazine, te još jednom najavila povlačenje s filma. Jolie planira ukupno snimiti još dva filma u kojima će se pojaviti kao glumica, a onda misli i konačno završiti karijeru.

Pogledaj i ovo Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Potpalila glasine Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo"

Hrvat koji je osvojio Angelinu Jolie: 'Fascinira me njezina skromnost'

'Nikada se nisam osjećala ugodno ispred kamera', priznaje slavna glumica koja se okušala i kao redateljica – u toj se pak ulozi jako dobro snašla i nada se novim uspješnim projektima jer je taj posao jako usrećuje. Prvi film koji je režirala bio je 'U zemlji krvi i meda', trenutno promovira još jedan ratni film 'Neslomljivi', a snima i novi sa suprugom Bradom Pittom u kojem slavni par opet i glumi zajedno – 'By the Sea'.

'To je težak film i nije mi lako raditi s Bradom. Međusobno se izazivamo i to je jako dobra stvar. Teško je i dramatično, ali uspijevamo balansirati', rekla je Angelina

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene