Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Angelina Jolie prvo je postala majka prvo svojem posvojenom sinu prema kojemu je i najviše majčinski privržena.


Slavna glumica i humanitarka Angelina Jolie nikada nije bila konvencionalna, te je uvijek radila stvari po svom. Priznala je kako osjeća i veću povezanost sa svojom posvojenom nego biološkom djecom.

Brad Pitt o vinu: 'Sada sam farmer'

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par Slika nije dostupna ZBILJA JE OČAJAN Brad Pitt stalno plače i zove svoje roditelje

'Pretpostavljate da ćete biti sličniji djeci s kojom ste genetski povezani, ali ja nisam. Možda s jednim od njih, ali primjerice jako sam nalik Maddoxu. Tako da genetska povezanost uopće nema veze s tim', rekla je Jolie, piše Daily Mail.

Angelina i njezin zaručnik Brad Pitt odgajaju  troje usvojene djece; 12-godišnjeg Maddoxa, desetogodišnjeg Paxa i devetogodišnju Zaharu, a zajedno imaju i troje biološke djece; osmogodišnju Shiloh, te petogodišnje blizance Knox i Vivienne.

'Mislim da je osobnost djece vidljiva odmah nakon rođenja. Ako se dogodi neka trauma to im drastično može promijeniti osobnost. Ako pogledate fotografije naše djece dok su bili bebe, kako su se ponašali, kako su izgledali, kakva im je bila energija – ili su bili slatki, elegantni, ili povučene male osobe, ili pak zabavni, otvoreni, odvažni – takvi su i danas. S puno se toga jednostavno rodite. A mi vjerujemo da morate nastaviti poticati tu individualnost, biti im podrška i ne stajati im previše na putu. Želimo da se bave onim što ih zanima, ali im istovremeno ukazujemo na puno drugih mogućnosti da se ne bi poželjeli baviti glumom', iskrena je bila slavna glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook