Angelina Jolie provodila je dane u svojoj vili u Los Angelesu s djecom, a tamo ih je posjećivao njezin bivši muž Brad Pitt.

Galerija


Angelina Jolie (45) dugo se nije pojavljivala u javnosti, a onda je u kratkom razdoblju nekoliko puta viđena kako ide s kćeri Vivienne u trgovinu. 

Vezani članci Angelina Jolie Poljubac s bratom, krv oko vrata, titula preljubnice i razaračice brakova obilježile su život ove glumice i humanitarke Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Kći poznatog bivšeg para voli se oblačiti kao dječak, odabrala je i muško ime, a roditelji podržavaju njezin izbor

Angelina je bila u smeđoj haljini i obula je natikače, dok je njezina 11-godišnja kći nosila traperice, majicu s kratkim rukavima i espadrile. Obje su imale zaštitne maske na licu, a išle su u dućan u četvrti Los Feliz u Los Angelesu. 

Inače, Angelina je nedavno progovorila o svom razvodu od glumca Brada Pitta. "Razveli smo se zbog dobrobiti moje obitelji. To je bila ispravna odluka. Nastavit ću se fokusirati na njihovo iscjeljenje", ispričala je za indijsko izdanje Vogua. 

Istaknula je da su njezina djeca jako hrabri i snažni mladi ljudi. Pitt je nedavno viđen kako izlazi iz Angelinine kuće, a izvor blizak paru ispričao je da su bivši supružnici napokon u dobrim odnosima. "Prošli su dug put i konačno su u poziciji u kojoj oboje žele surađivati kako bi dobro odgojili svoju djecu", rekao je. 

Kerumovu Fani nismo dugo vidjeli: Ukrala svu pozornost mužu dok je šetala u uskoj, skupocjenoj haljini