Kraj razmirica?

OGLASILA SE GLUMICA "Dogovor je postignut prije tjedan dana"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uskoro bivši supružnici postigli su dogovor o skrbništvu nad šestero zajedničke djece.

Čini se da je prepucavanju između Angeline Jolie i Brada Pitta došao kraj. Naime, svjetski mediji raspisali su se da su uskoro bivši supružnici postigli dogovor vezano uz skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

"Dogovor je postignut još prije tjedan dana. Djeca ostaju s majkom, a s ocem će i dalje moći posjećivati terapeuta. Ova odluka donesena je u interesu djece", potvrdio je Angelinin odvjetnik.

Dodao je i da ne može otkriti više detalja. "Vjerujemo da su sve strane posvećene zacjeljivanju obitelji i molimo vas za razumijevanje tijekom ovih teških vremena", dodao je glasnogovornik za People.

No izvori bliski paru navode da je tek riječ o privremenom rješenju koji im ostavlja dovoljno vremena za dodatne pregovore.

Podsjetimo, u rujnu je svijet šokirala informacija o razvodu najpoznatijeg glumačkog para današnjice, a ubrzo su u javnost isplivali i detalji razvoda. Navodno Angelina više nije mogla trpjeti Bradovu burnu narav, a prekipjelo joj je nakon što je Brad nasrnuo na njihovog sina Maddoxa tijekom leta u privatnom avionu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene