Sve je vani

Anette otkriva tajne: 'Bila sam na audiciji za ženu Toma Cruisea'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise jedno je od najpoznatijih lica scijentološke crkve. Upućeni tvrde kako crkva kontrolira svaki njegov pokret.

Nakon što je film 'Going Clear' podigao veliku prašinu i ogolio scijentološku crkvu otkrivajući neke njene tajne, sve česšće u javnost izlaze šokantni detalji.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Anette Iren Johansen otkrila je kako je bila ba audiciji za suprugu Toma Cruisea, a da to nije ni znala. Tvrdi kako je na audiciju namamljena pod izgovorom da dolazi na audiciju za seriju filmova o scijentološkoj crkvi.

Nakon što se razveo od Nicole Kidman i Katie Holmes, crkva neprestano za Toma traži odgovarajuću suprugu nadajući se kako bi to moglo popraviti njegovu lošu reputaciju u Hollywoodu. Audicije za njegovu potencijalnu suprugu održavaju se vrlo često, ali samo je jedna djevojka odlučila o tome progovoriti javno.

Kontroverzna crkva koja je zavela slavne: Skandali koji su šokirali svijet

 

I fought for Freedom and won. <3 (Photo by Morten Eik)

Posted by Anette Iren Johansen on Thursday, October 17, 2013

Anette je ispričala kako je cijeli proces bio jako čudan. Morala je nositi jaku šminku, a Tomovi asistenti postavljali su joj vrlo osobna pitanja koja su zadirala u njenu privatnost, ali i njenu seksualnost.

Ispitivali su je o njenim seksualnim navikama, željeli su znati pristaje li na perverzije, što je sve u seksu isprobala. Asistent joj je objašnjavao što su seksualne nepravilnosti. Nakon toga morala je potpisati ugovor o tajnosti. Anette je bila članica crkve jer je vjerovala kako će joj to pomoći da završi veterinarsku školu, ali na njenu žalost završila je u dugovima.

Kada je ona otišla na audiciju, Tom se počeo viđati s Katie Holmes, ali onu su potragu svejedno nastavili, jer kako Anette tvrdi, oni ništa ne prepuštaju slučaju. Otkrila je i to kako su se na audiciji pojavila i neke od vodećih hollywoodskih glumica poput Scarlett Johansson i Jessice Albe. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene