vježbao je, ali...

Jedan od najvećih umjetnika hvalio se svojim seksualnim životom, no kažu da je u krevetu bio loš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova knjiga o životu Andyja Warola otkrila je nepoznate detalje o jednom od najpoznatijih umjetnika svih vremena.

Američki umjetnik za kojeg su govorili da je ispred svoga vremena, Andy Warhol, za života je bio poznat kao aseksualan čovjek, no najnovija biografija umjetnika otkrila je neke druge detalje.

Kako javlja Daily Mail, Warhol je s jednim od svojih ljubavnika živio 12 godina te se prijateljima hvalio da se cijelo vrijeme seksaju. Nekoliko njegovih bivših ljubavnika isticalo je kako je Andy pravi umjetnik i u oralnom seksu, a navodno je uzeo poduke iz seksa od prijateljice jer se htio usavršiti u krevetu.

Koliko god je pokušavao, mnogi su tvrdili da mu nije uspjelo, stoji u novoj knjizi "Warhol" autora Blakea Gopnika.

Andy Warhol je zbog svog istančanog smisla za umjetnost postao jedan od najpoznatijih umjetnika svoga doba, a do danas je ostao jedan od najpoznatijih u povijesti. Svoju je sliku u javnosti dugo gradio i uvijek je bio poseban. Bio je opsjednut slavom, a njegova izjava da će jednoga dana svatko biti poznat na 15 minuta ušla je u povijest.

Prema tvrdnjama u novoj knjizi stoji kako je Warhol namjerno izgradio priču o sebi kao aseksualnom čovjeku jer je smatrao da živi u homofobnom društvu.

Warhol je rođen kao Andrew Warhola 1929. godine, a njegovi su roditelji imigranti iz Slovačke koji su živjeli u Pittsburghu. Dok je bio mladić vladao je zakon da homoseksualce policija može uhititi zbog njihove seksualne orijentacije. Dok je odrastao borio se s depresijom koja je priozašla od činjenice da se sramio što je gay. Nakon što se preselio u New York počeo se otvarati više te je postao jedna od ikona svoga vremena.

Truman Capote, Tommy Jackson i Carlton Alfred Willers samo su neki od njegovih ljubavnika s kojima se zabavljao.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Rucner - 4 Celebrity Ana Rucner ponovno ljubi: Šest godina nakon rastave našla se u zagrljaju godinu dana mlađeg bubnjara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene