TVRDI BLISKI IZVOR

POVUKLO GA NA MRAČNU STRANU Teške droge pomiješao s tabletama i pićem?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako obdukcijom još uvijek nije utvrđen točan uzrok smrti, bliski prijatelj otkriva što se najvjerojatnije dogodilo.

Andros Georgiou, dugogodišnji prijatelj Georgea Michaela povezao je smrt pjevača s konzumacijom droge. ''Teške droge su uvijek bile dio njegovog života'', rekao je Andros za BBC, dodajući kako je George ranije bio ovisan o kokainu, a crack najdraža Michaelova droga. "Mislim da je svašta pomiješao s alkoholom i da mu je srce jednostavno stalo", kazao je Andros koji ne vjeruje da se George ubio.''Mislim da je uzeo previše nečega što je pomiješao s antidepresivima. Vjerujem da je imao suicidalne misli, jer je njegovo mentalno zdravlje bilo kaotično, ali ne vjerujem da se ubio", rekao je Andros.

Pogledaj i ovo George Michael (Foto: Instagram) prošlo je pet godina Bio je poznat po bezvremenskom božićnom hitu, a fanove diljem svijeta šokirala je njegova smrt upravo na sam Božić

Georgiou je bivši glazbeni producent koji je išao na turneje s Michaelom sve do 1998. godine, te je istaknuo kako želi znati pravu istinu vezano uz smrti Georga Michaela, što je sve bilo u njegovoj krvi u vrijeme smrti, tko mu je dao drogu i zašto ju je ponovno uzeo. Andros je priznao kako je razgovarao s ljudima koji su bili bliski slavnom pjevaču i vjerovali kako je Michael bio bolje i pokušao voditi normalan život.

''Vjerujem kako ga je nešto povuklo natrag na mračnu stranu'', dodao je Andros koji odbacuje bilo kakve tvrdnje da je Michael koristio heroin. ''To je totalna glupost. To je droga koju nikada nije konzumirao'', odlučno je izjavio Andros za kojeg kaže da je bio nevjerojatna, velikodušna i ljubazna osoba.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene