Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

2011. godine Pejić je bio nova zvijezda na modnom nebu - muškarac koji je nosio ženske kolekcije poznatih dizajnera poput Marc Jacobsa i Jean Paul Gaultiera...


Prilikom nedavnog pojavljivanja u New Yorku, mnogi su primjetili kako na Andrejevoj zlatnoj ogrlici više ne piše Andrej već Andreja! Shvatili su to kao suptilnu poruku koju Andrej upućuje svijetu. Ranije ove godine promjenio je spol. 

Vezani članci Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Promijenile su spol, žive zajedno, no ona tvrdi kako nema ništa s 46 godina starijom prijateljicom Slika nije dostupna 'Nema ništa bolje nego opet biti djevica'

'Želim podjeliti svoju priču sa svijetom jer smatram to svojom društvenom odgovornošću', rekla je Andreja. 'Nadam se da time što sam otvorena o tome, ljudi će to lakše prihvatiti'.

'Uvijek sam sanjala o tome da budem djevojčica. Sjećam se kako sam se okretala u maminoj haljini zamišljajući da sam balerina'.
Stvari su se promjenile kada se Andreja s obitelji preselila u Australiju. Sa 9 godina Andreja je shvatila poruku svog brata i prijatelja u školi i kako sama kaže, bilo je vrijeme da haljine i lutke ostavi po strani.

'Željela sam biti dobro djete i udovoljiti roditeljima'. S ne pretjeranim uspjehom pokušala se ukopiti s ostalim dječacima u školi i baviti se timskim sportovima. Svoju sam maštu i svoje snove držala za sebe i postala sam prilično dobra u ulozi dječaka, ali sam skrivala tko sam u stvari', nastavlja Andreja.

U trinaestoj godini život joj se promjenio. 'Otišla sam u knjižnicu i na internetu potražila članke o promjeni spola. Google mi je omogućio da shvatim kako za moje osjećaje postoje medicinski termini. Ovo sam morala napraviti', otkriva.

Andreja se prisjeća dana o kojem je tako dugo sanjala.
'Bila sam sretna što je taj trenutak napokon stigao, sretna koliko možete biti prije operacije.' Oporavak je potrajao i kako sama kaže, tek se nakon 3 mjeseca ponovno osjećala kao ona stara.

Bez obzira na to što je imala nekoliko ozbiljnih ljubavnih veze, trenutno je sama i naglašava kako je otvorena za ljubav.
Ipak najvažnije je to što uživa u novom poglavlju svog života. 'Osjećam se ugodnije nego ikad', rekla je zadovoljna Andreja.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook