Hrvatski političari u petak navečer su izašli sa svojim suprugama.


Daniela Marasović Krstulović u petak je navečer sa suprugom Androm došla na dodjelu nagrada Cesarica u sklopu Splitskog festivala.

Vezani članci Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita Prijeti li Splitu razdor vlasti? Kerumovi vijećnici napustili sjednicu, Opara poručio: ''To je ilustracija velike nervoze kod bivšeg gradonačelnika'' Andrej Plenković u Splitu se sastao s lokalnim čelnicima Plenkovićeva nezgoda u Splitu: ''Oooo, ovo još nisam nikad... Nisam vas dirao, da ne bi sad netko nešto drugo mislio''

Ništa to ne bi bilo čudno da Daniela inače ne izbjegava javna pojavljivanja i da nije prepoznata kao samozatajna prva dama Splita.

Par je pomno pratio dodjelu nagrada i cijelu večer uživao u domaćoj glazbi. Ležerno odjeveni nisu ni primijetili da ih lovi fotoobjektiv.

Daniela je inače liječnica-internistica, subspecijalistica reumatologinja i klinička imunologinja u Kliničkom bolničkom centru Split, te docentica na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Rijetko izlazi na ovakva događanja, no budući da oboje puno rade, vjerojatno se gradonačelnikova žena poželjela malo opuštanja.

Daniela i Andro zajedno su već trideset godina i imaju troje djece.

Na zagrebačku premijeru ''Jadnika'' u dvorani Vatroslava Lisinskog, u petak navečer je stigao i jedan od najdugovječnijih saborskih zastupnika Furio Radin, koji je nedavno postao i potpredsjednik Hrvatskog sabora. Uživao je u društvu supruge Helene Štimac, inače ravnateljice Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH.