Andrijana Budimir postala je izbornica muške rukometne reprezentacije Sjeverne Makedonije.

Galerija


Makedonska rukometašica Andrijana Budimir poznata je i kao posljednja djevojka s kojom je u vezi bio Toše Proeski.

Vezani članci Toše Proeski (Foto: AFP) Prije 12 godina njegov se život prerano ugasio nakon strašne nesreće, ali uspomena na njega ne blijedi Slika nije dostupna Bivša djevojka Toše Proeskog rodila sina

Nakon velike tragedije koja ju je snašla te 2007. godine i prometne nesreće u kojoj je Toše izgubio život, Andrijana se posvetila rukometaškoj karijeri, a ovih je dana postigla veliki uspjeh.

Andrijana se tako može pohvaliti kako je postala prva žena u povijesti Sjeverne Makedonije koja se našla na čelu muške rukometne reprezentacije.

Makedonski su je mediji nazvali čeličnom damom rukometa, a u njezinu sposobnost nitko ne sumnja.

Andrijana i Toše bili su nekoliko godina u vezi koju su obnavljali nekoliko puta. Prohodali su 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine i počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

Nakon toga odlučila se povući iz javnosti i prvenstveno posvetiti sportskoj karijeri, što se danas pokazalo pravim potezom. Uz to je osnovala obitelj s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim ima trogodišnjeg sina Maksima, a pokrenula je i školu rukometa.

Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci