naglo prekinuta sreća

Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, planirali su i vjenčanje, a zadnja poruka koju joj je poslao prije smrti tjera suze na oči

Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir (Foto: Facebook) +0 Toše Proeski - 1 Galerija

Andrijana Budimir bila je djevojka Toše Proeskog u trenutku njegove tragične smrti, a planirali su i vjenčanje te proširenje obitelji.

Neprežaljeni makedonski slavuj Toše Proeski izgubio je život u tragičnoj prometnoj nesreći kod Nove Gradiške prije gotovo 15 godina, a iza njega je ostala neutješna djevojka Andrijana Budimir.

Pogledaj i ovo Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Zvijezda regije Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sad je opet u centru pažnje i to zbog divnog razloga!

Bivša rukometašica bila je najveća ljubav pokojnog pjevača i skupa su živjeli u vili u naselju Zlokućani te su planirali vjenčanje i proširenje obitelji.

Nažalost, njihova sreća naglo je prekinuta 16. listopada 2007. godine, a Toše je posljednju poruku prije smrti poslao upravo Andrijani.

"Princezo moja jedina, lijepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te", glasila je pjevačeva poruka koja danas tjera suze na oči.

Andrijana i Toše vezu su obnavljali nekoliko puta. Prvi put su prohodali 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine, kada su počeli zajedno živjeti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrijana Budimir (@andrijana_budimir_official)

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

Nakon toga odlučila se povući iz javnosti i prvenstveno posvetiti sportskoj karijeri. Osnovala je školu rukometa te je 2019. godine postala prva izbornica u povijesti rukometne reprezentacije Sjeverne Makedonije, a danas je trenerica muškog rukometnog kluba Skopje.

Sreću u ljubavi ponovno je pronašla s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim je 2014. godine dobila i sina Maksima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +2 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene