Tužna priča

Glumac iz "Zvjezdanih ratova" preminuo od koronavirusa, supruga koju je obožavao zapela u karanteni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrew Jack preminuo je u 77. godini života nakon što je prije nekoliko tjedana obolio od koronavirusa.

Britanski glumac Andrew Jack preminuo je u dobi od 76 godina, od posljedica koronavirusa, potvrdila je njegova agentica, a vijest prenio The Mirror.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) problemi zbog bolesti Miljenik žena zbog kojeg vlada pomama potvrdio da je pozitivan na koronavirus, pomakli su cijeli program zbog njega

Andrew je preminuo u bolnici u Chersteyju, nakon što mu se zakompliciralo zdravstveno stanje.

"Umro je jutros od Covida-19 u bolnici St. Peter u Chersteyju. Živio je na jednoj od najstarijih radnih brodica na Temzi, bio je veoma neovisan ali ludo zaljubljen u svoju suprugu, stručnjakinju za dijalekte, Gabrielle Rogers. Nažalost ona je zapela u karanteni u Australiji odakle je sletjela iz Novog Zelanda prije tjedan dana. Nije bila u mogućnosti vidjeti ga, niti razgovarati s njim na kraju njegovog života, a postoji mogućnost da posljednji ispraćaj neće biti održan ", izjavila je agentica Jill McCullough za portal Metro.

Jedna od njegovih najpoznatijih uloga bila je ona zapovjednika Caluna Emmata u "Zvjezdanim ratovima", u nastavcima "The Force Awakenes" i "The Last Jedi".

Uz glumu se bavio podučavanjem i proučavanjem dijalekata, između ostalog i u "Zvjezdanim ratovima", a radio je i s Robertom Downeyjem Juniorom 1992. godine na snimanju "Chaplina", a 1995. godine s Pierceom Brosnanom na snimanju filma o Jamesu Bondu "Golden Eye". Andrew je zaslužan i za naglasak likova iz Međuzemlja iz "Gospodara prstenova".

Simptome koronavirusa počeo je osjećati prije nekoliko tjedana, a jedan od posljednjih projekata na kojima je radio je novi film o Batmanu s Robertom Pattinsonom, sve dok snimanje nije stopirano 14. ožujka zbog preventivnih razloga. Za Andrewa nažalost, prekasno. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +0 Celine Dion (Foto: AFP) Celebrity Znate li tko je? Djevojčica s nepravilno odrezanim šiškama odrasla je legendarnu pjevačku divu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene