Očito je slab na muškarce, mlađe i starije.


Nakon što je ovogodišnju dodjelu "Zlatni globus" obilježio sočni poljubac Andrewa Garfielda i Ryana Reynoldsa, mladi glumac opet je uspio šokirati. Poljubio je , ni manje ni više, nego poznatog voditelja Stephena Colberta.

Vezani članci 4 ruže Nikako ne propustite prvi film o noćnom provodu u Beogradu s velikim glumačkim imenima Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Nika Turković znaju gdje su najbolji izlasci u gradu

Gostujući u njegovom showu, Andrew je prvo objasnio pravi razlog poljupca s Ryanom tijekom dodjele nagrada Zlatnog globusa. '' Samo sam htio da Ryan zna da ga volim, bez obzira na to je li dobio nagradu ili ne. Želio sam da zna da meni to nije važno'', otkrio je glumac.

Nakon što ga je Stephen upitao ima li problema s ljubljenjem muškarca, Andrew je rekao da nema i s riječi prešao na djelo. Kamere su zabilježile taj trenutak ''nježnosti''. ''O čemu smo ono pričali'', izjavio je Colbert s osmijehom na licu nakon poljupca. ''Vrlo si nježan ljubavnik'', dodao je poznati voditelj i nastavio dalje razgovor kao da se ništa nije dogodilo.