Caitlyn i Andreja uhvaćene su na tulumu kod Eltona Johna.


Nakon što su Andreja Pejić i Caitlyn Jenner pojavile zajedno na partyu nakon dodjele Oscara i uhvaćene kako se drže za ruke, šuška se kako između njih postoji i nešto više od samog prijateljstva.

Vezani članci Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Tri puta se ženio, postao otac desetero djece, a onda odlučio da će biti žena koja sada ljubi 46 godina mlađu

Caitlyn i Andreja upoznale su se prije 12 godina na Glamourovoj dodjeli nagrade za Ženu godine, a višegodišnje prijateljstvo očito se razvilo u pravu ljubav. Barem ako je vjerovati svjedoku koji ih je zatekao na licu mjesta rekao za US Weekly, odavale su dojam da su više od prijateljica. ''Caitlyn je u jednom trenutku Andreju diskretno primila za ruku. Razgovarala su s ostalim gostima, a Jenner je za to vrijeme držala svoju ruku na njezinim leđima. Bila je zaštitnički nastrojena.'', otkrio je izvor.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Bruce Jenner, koja je postala Caitlyn Jenner prije dvije godine, jednom je prilikom izjavila kako je ona ''žena koja voli žene''. Andrej Pejić je 2014. promijenio spol i postao Andreja.