Andrej Kramarić na Instagramu se pohvalio svojim kulinarskim umijećem ali i top formom.

Galerija


Miljenik ženskih srca i hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić pokazao je svojim obožavateljima kako se snalazi u kuhinji.

Vezani članci Pranje suđa (Foto: Screenshot/Facebook) "Možeš doma čim odradiš posao": Shvatio poruku doslovno i napravio čisti kaos Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Mladi Vatreni objavio romantičnu fotografiju sa svojom Mijom, svu pažnju ukrale njezine duge noge

Andrej je na svom Instagram profilu objavio vruću fotografiju iz kuhinje, na kojoj pozira bez majice, ležeći na kuhinjskom šanku. Pokazao  je tako Andrej kako se kao muškarac itekako dobro snalazi s kuhačama i loncima. 

Sudeći prema fotografiji, možemo zaključiti da Andreju nije problem uskočiti u pomoć svojoj lijepoj djevojci Miji Ćurković.

Podsjećamo, Mija i Andrej u vezi su od prošle godine, a tek se nedavno saznalo kako je riječ o studentici veterine. Nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen, pa je ovog ljeta objavio njihovu zajedničku fotografiju i time rastužio brojne obožavateljice.

Šuput nam je pokazala svoje kulinarske vještine: ''Ja sam tako smotana, kuću bih zapalila u dva popodne''

Ozljede su česte i ponekad kobne: Plesne vratolomije ovog simpatičnog dvojca nisu nimalo lake