Andrej Kramarić na Instagramu se pohvalio svojim kulinarskim umijećem ali i top formom.

Galerija


Miljenik ženskih srca i hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić pokazao je svojim obožavateljima kako se snalazi u kuhinji.

Vezani članci Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Jedan od najpoželjnijih Vatrenih pokazao čime ga je djevojka osvojila, a nije ni izgled ni karakter... Večera Four hands dinner u Milanu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pogledajte što se jelo na ekskluzivnoj večeri od 11 slijedova u Milanu na kojoj je briljirao hrvatski kuhar Deni Srdoč

Andrej je na svom Instagram profilu objavio vruću fotografiju iz kuhinje, na kojoj pozira bez majice, ležeći na kuhinjskom šanku. Pokazao  je tako Andrej kako se kao muškarac itekako dobro snalazi s kuhačama i loncima. 

Sudeći prema fotografiji, možemo zaključiti da Andreju nije problem uskočiti u pomoć svojoj lijepoj djevojci Miji Ćurković.

Podsjećamo, Mija i Andrej u vezi su od prošle godine, a tek se nedavno saznalo kako je riječ o studentici veterine. Nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen, pa je ovog ljeta objavio njihovu zajedničku fotografiju i time rastužio brojne obožavateljice.

Šuput nam je pokazala svoje kulinarske vještine: ''Ja sam tako smotana, kuću bih zapalila u dva popodne''

Ozljede su česte i ponekad kobne: Plesne vratolomije ovog simpatičnog dvojca nisu nimalo lake