Poznati hrvatski nogometaš Andrej Kramarić na Instagramu je objasnio zašto obožava svoju curu Miu Ćurković.

Galerija


Poznati hrvatski nogometaš Andrej Kramarić na svom se Instagram profilu pohvalio posebnim vještinama svoje djevojke i cijelom svijetu pokazao zašto je baš Mia Ćurković odabranica njegova srca. 

Vezani članci Zavodnice s interneta Zavodnice s interneta pokazale kako zapravo izgledaju, pa su ih ljudi prozvali varalicama Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Jedan od najpoželjnijih domaćih nogometaša zaprosio djevojku Miju?

Da je Kramarić potpuno lud za Miom postalo je jasno iz njegove objave u kojoj se vidi kako mladi par trenutno odmara u Turskoj, a vrijeme na plaži provode - igrajući nogomet. Mia je tako napucavala loptu koju joj je dobacivao naš reprezentativac, a njezina sveukupna izvedba bila je više no uspješna.

Kvalitetu napucavanja znao je prepoznati i Kramarić pa je napisao kako "Ispucava kao Schmeichel".

U snimci se čulo i nesuzdržano oduševljenje našeg nogometaša pa je svoju djevojku počastio povicima hrabrenja i odobravanja. Moglo se čuti kako viče "Woooow", "dobraaaa". 

Andrej i lijepa Mia u vezi su od 2017. godine. Prvi put su zajedno viđeni prošle godine u Dubrovniku, kada se on vratio sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

 

Ekscentrični redatelj koji je bio ponosan samac pokazao zbog kakve je ljepotice prestao biti neženja