Skriveni talenti

Jedan od najpoželjnijih Vatrenih pokazao čime ga je djevojka osvojila, a nije ni izgled ni karakter...

Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andreja Kramarić (Foto: Instagram) Galerija

Poznati hrvatski nogometaš Andrej Kramarić na Instagramu je objasnio zašto obožava svoju curu Miu Ćurković.

Poznati hrvatski nogometaš Andrej Kramarić na svom se Instagram profilu pohvalio posebnim vještinama svoje djevojke i cijelom svijetu pokazao zašto je baš Mia Ćurković odabranica njegova srca. 

Pogledaj i ovo Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 3 čestitamo! Andrej Kramarić i prelijepa Mia vjenčali se u crkvi i krstili sinčića Viktora, pogledajte fotke dvostrukog slavlja!

Da je Kramarić potpuno lud za Miom postalo je jasno iz njegove objave u kojoj se vidi kako mladi par trenutno odmara u Turskoj, a vrijeme na plaži provode - igrajući nogomet. Mia je tako napucavala loptu koju joj je dobacivao naš reprezentativac, a njezina sveukupna izvedba bila je više no uspješna.

Kvalitetu napucavanja znao je prepoznati i Kramarić pa je napisao kako "Ispucava kao Schmeichel".

U snimci se čulo i nesuzdržano oduševljenje našeg nogometaša pa je svoju djevojku počastio povicima hrabrenja i odobravanja. Moglo se čuti kako viče "Woooow", "dobraaaa". 

Andrej i lijepa Mia u vezi su od 2017. godine. Prvi put su zajedno viđeni prošle godine u Dubrovniku, kada se on vratio sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hellooo 😉

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +1 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Celebrity Ekscentrični redatelj koji je bio ponosan samac pokazao zbog kakve je ljepotice prestao biti neženja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene