Uživaju!

Kramarić pozirao u zagrljaju zgodne supruge pa otkrio u kojoj se susjednoj zemlji odmaraju

Andrej i Mia Kramarić - 2 Andrej i Mia Kramarić - 2 Andrej Kramarić/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej i Mia Kramarić - 1 Andrej Kramarić i Mia Kramarić Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 5 Mia Ćurković i Andrej Kramarić Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +2 Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Galerija

Andrej Kramarić s obitelji ovih dana uživa u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, čime se pohvalio i na društvenim mrežama.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić objavio je na profilu na Instagramu fotografiju s odmora u Bosni i Hercegovini, koju je posjetio u društvu svoje lijepe supruge Mije.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić "On izgleda kao ti!" Andrej Kramarić objavio rijetke obiteljske fotografije, važan trenutak njegova sina Viktora sve je raznježio i morao se njime pohvaliti!

Andrej je tako otkrio da su posjetili slap Kravica, ispred kojeg su pozirali zagrljeni i dobro raspoloženi u ljetnim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

"Najbolji ste par, uživajte", "Lijepa je fotka", "Wow", "Dobro došao", napisali su mu obožavatelji u komentarima.

Mia i Andrej vjenčali su se prošle godine kod matičara, a u kolovozu im je stigla i beba, sinčić kojeg su nazvali Viktor. Ove godine u svibnju Mia i Andrej stali su i pred oltar te izrekli sudbonosno ''da'' u crkvi, a usput su i krstili dijete.

Par je u vezi od 2017. godine, a Mia se 2020. godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu i već se tada počelo šuškati da bi uskoro mogli stati pred oltar.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +22 Franka Batelić Celebrity Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +17 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene